上一頁下一頁
發新話題

尋晚...男友提議

收藏  |  訂閱
207  53.7k

引用:
原帖由 44707682 於 2009-6-27 10:25 PM 發表 查看引用來源

妳係唔係都係這樣!
我係過來人囉:smile_29:
:smile_03: :smile_03: 周圍d人點講佢我都聽唔入耳..佢點衰點賤我心裡好清楚明白............
:smile_04: 原來有d更衰更仆街既係我唔知..我自己都乃左野..:smile_53: 睇清楚佢個仆街~:smile_04:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-27 10:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: 周圍d人點講佢我都聽唔入耳..佢點衰點賤我心裡好清楚明白............
:smile_04: 原來有d更衰更仆街既係我唔知..我自己都乃左野..:smile_53: 睇清楚佢個仆街~:s ...
乃左野? 乜野?  唔係病嗎?:smile_29:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-27 10:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 原來有d更衰更仆街既係我唔知..我自己都乃左野..:smile_53: 睇清楚佢個仆街~:s ...
睇黎真是好傷wo.
:smile_24:

:smile_42: 賤人...........

我都傷過~
好hurt架:')
不過人地講咩~
自己都係聽唔到架喇~
到左某一日....你就會明白:smile_o10:

引用:
原帖由 joyce0815 於 2009-6-28 03:17 PM 發表 查看引用來源
我都傷過~
好hurt架:')
不過人地講咩~
自己都係聽唔到架喇~
到左某一日....你就會明白:smile_o10:
而家大個女ar:smile_o12:

你對你男朋友都幾專一喎

引用:

施主恭喜你可以睇通睇透, 可惜塵世依然太多執迷不悔

恕我得罪講句「賤男人真係多的是~」

我以前都遇過很PK的...周圍拮既/郁手郁腳/滾女錢既都經歷哂...
呢幾年既精彩故事夠哂寫本書...
今時今日我可以忍到呢個男人...
可以話係盲目,亦係麻木...
做女人做到咁...都無話可說啦~
個人亦都已經免疫,唔開心一定有,
不過睇闊D,會覺得佢唔識珍惜係佢自己損失,我會「鄧」佢可惜,反正我又唔會俾佢玩死既...:smile_o10:

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-29 09:59 AM 發表 查看引用來源
恕我得罪講句「賤男人真係多的是~」

我以前都遇過很PK的...周圍拮既/郁手郁腳/滾女錢既都經歷哂...
呢幾年既精彩故事夠哂寫本書...
今時今日我可以忍到呢個男人...
可以話係盲目,亦係麻木...
做女人做到咁... ...
你識得咁樣想,你都幾love他~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆