上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 47

收藏  |  訂閱
1.5k  23.6k

引用:
原帖由 dondonyi 於 2009-7-10 12:21 AM 發表 查看引用來源
HI HI:smile_35: :smile_35:
HIHI,,你好呀

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 12:23 AM 發表 查看引用來源
好好笑...可以用黎喂奶././..,可以整雪條..可以遊水
:smile_o05: 咁裝D沙應該可以當沙包用..

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-10 12:21 AM 發表 查看引用來源

冇咩時間:smile_o03:
喺呀,你依排做咩咁忙呀:smile_41:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-10 12:24 AM 發表 查看引用來源

1211,,,,,WELCOME

今日咁晏GE
佢係1211:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-10 12:22 AM 發表 查看引用來源

我講緊遊車河方面:smile_35:
咁專左第2 D野玩,,你睇佢咁忙都知佢一早個心不在.........啦:smile_44: :smile_30: :smile_30:

,,
引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-10 12:26 AM 發表 查看引用來源

佢係1211:smile_o04: :smile_o04:
我知呀:smile_40:,,咪就喺1211  LO:smile_30:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-10 12:24 AM 發表

係嫁咩
我真係唔知喎
:smile_47:係啊... 我蝕左la.. 去澳洲果陣住ge hotel 對面就係間避孕藥..廠...
早知去買d 都好

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-10 12:27 AM 發表 查看引用來源

咁專左第2 D野玩,,你睇佢咁忙都知佢一早個心不在.........啦:smile_44: :smile_30: :smile_30:
係囉
所以車河方面我已經搵左第d fd 陪我:smile_o01:

HELLO 心宜

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-10 12:28 AM 發表 查看引用來源
,,

我知呀:smile_40:,,咪就喺1211  LO:smile_30:
估佢唔到:smile_o14: :smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆