上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 23:52 發表 查看引用來源

9月有老闆請唔知去邊度啦,希望佢黎有錢佬啦....但我唔可以出聲我熟CP(因為我係佢o地眼中好乖架)
   ... 佢真係有問題..

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 11:52 PM 發表 查看引用來源

9月有老闆請唔知去邊度啦,希望佢黎有錢佬啦....但我唔可以出聲我熟CP(因為我係佢o地眼中好乖架)
你咪同佢講話你嗰friend去過話正囉!!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 11:53 PM 發表 查看引用來源

我和您一樣...
我果件冇咩野,我知佢有仔,但我同佢只係QQ朋友關係....但大家又明大家係點

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 23:52 發表 查看引用來源

係唔係出現左D咩問題呀?係溝通上....
咁您幾時開班教下我們?:smile_o01:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-21 11:54 PM 發表 查看引用來源

你咪同佢講話你嗰friend去過話正囉!!!!:smile_o01:
都話唔可以講,成班都要扮好乖....頂....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 23:54 發表 查看引用來源

我果件冇咩野,我知佢有仔,但我同佢只係QQ朋友關係....但大家又明大家係點
開班啦....重講...:smile_o04:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 23:56 發表 查看引用來源

都話唔可以講,成班都要扮好乖....頂....
咁您想點呀...老細.:smile_o04:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

開班啦....重講...:smile_o04:
冇咩特別,好似好普通咁吹水就可以!!
唔洗成日sms,反而約佢開qq重開心添....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 23:58 發表 查看引用來源

冇咩特別,好似好普通咁吹水就可以!!
唔洗成日sms,反而約佢開qq重開心添....
哦...收到啦...下次照做先..:smile_o12:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 11:52 PM 發表 查看引用來源

係唔係出現左D咩問題呀?係溝通上....
應該係我樣衰所至.....:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆