上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.9k

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 02:26 發表

紅兄既一段轉貼超版對話!

引述高層一番說話:

我覺得係必須解除置頂的
如果因為有好多人反而唔去左的話
咁都好多人反對有扣分制度啦
其實依家你地面對呢個情況同之前吹水閒聊面對的一樣
有好多組織都 ...

大家睇下,,超版有咁既回應,,一定係有人提出消息

另外又睇下浪子既回應

佢有一句係話...................我本人並唔贊成再開吹水區置頂

咁樣大家仲唔明白?
你係咪指
本人係"提出消息"之人?

我想講
呢D死無對證ge野, 我唔想同你拗

超版有超版ge唸法, 我地有我地ge唸法,
只係呢次甘岩我地同超版睇法一樣

我原本唔贊成再開置頂吹水區,
而家見大家有提議開返個合併吹水區
如果真係決定左, 我都會同超版反映
相信佢地亦會同意

唔好下下講到我地做左副版就會同你地過唔去甘
無版主會想趕走自己果版D人係咪?

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 02:33 發表

咁你又可否解答到!!

哩個消取置頂既提議係出自邊個人既口中呢?
我可以正式答你

超版有同所有版ge版主講過
置頂不宜過多

我上任後
就呢個問題同紅版主, 車副版商討過好耐
話題係我提起ge
但唔係我一個人ge決定
我亦都未有資格單獨話事係咪?

最後係3人同意ge情況下
由紅版主執行並通告大家

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 02:43 AM 發表

夠膽做,,,無膽認!

你睇下而家哩個版既版主既無用丫

係坐得正企得正,,,就唔會幾個版主輪流係著晒草啦

問咁多個問題,,都係求求其其咁問左就算,,,答完好似無答咁!

都唔知點解仲有面係道講野既!!!
你估佢對唔想答你咩?只係佢地連自己講過嘅說話都無哂point,大家文化水平唔同都真係無計個喎。

至於係咪行得正企得正,呢點就不得而知喇,有d為左搵水去開團,又有d為左方便自己溝女,出團叫兄弟幫阿嫂開檯搵生意,呢d野各個人有各人風格,總之一句願者上釣囉!

引用:
原帖由 最愛天 於 2005-9-1 02:48 發表

可能係佢自己上檯呢

藍色字個2句已經說明一切

P.S我無玩針對,只係以事論事
又係果句
我唔贊成吹水區置頂
就一定係我報串??

甘樣講好唔公平囉

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:49 AM 發表

我可以正式答你

超版有同所有版ge版主講過
置頂不宜過多

我上任後
就呢個問題同紅版主, 車副版商討過好耐
話題係我提起ge但唔係我一個人ge決定
我亦都未有資格單獨話事係咪?

最後係3人同意g ...
咁你吾提米乜冇多事發生囉..呢到旺d吾好咩>要靜d沉d先叫好呀..

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 02:52 發表

我知你唔想

但你仲未問呀???  而家講咁耐都係講緊你唔夠經驗之麻

個版係你手上你咪睇下玩得幾耐!!

做得版主自然會責任大左! 做每一個決定都會影響到好多網友既想法

我講緊係今次你做哩個決定根本 ...
我唔係推卸責任
我承認我準備功夫不足

"個版係你手上你咪睇下玩得幾耐!!"
你唔使串我,
我上來做唔係貪玩,
可能我有好多不足, 我希望大家能指教幫忙而唔係只有指責

準備工作同安撫不足
我地有責任開解大家, 揾一個大家都能接受ge方法出來

我唔係用版主, 超版大你
只係回應你指我係"提出消息"之人呢點

最後,
我講到好明白
取消置頂話題係我提出, 我唔怕認
但唔係我一個人ge決定.
我亦唔認為我係針對緊某些會員.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆