上一頁下一頁
發新話題

放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
200  40.9k

回覆 180# mm28 的帖子

I love 大波
最鍾意一路插一路揸

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 11:52 發表 查看引用來源

好多新鮮感😆😆我的大波金絲眼鏡秘書老婆😘😘有冇師兄鍾意睇?
師兄老婆堅大波😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-9 15:25 發表 查看引用來源
師兄老婆堅大波😍😍😍
佢而家對波真係好似大咗,以前佢係35d,唔知係咪畀我揸得多同扑得嘢多,而家可能真係有35e,得閒度下佢先🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-9 15:25 發表 查看引用來源
師兄老婆堅大波😍😍😍
佢坐喺我上面屌緊,都會自己揸波摸波引我去揸佢去啜佢㗎

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 15:30 發表 查看引用來源

佢而家對波真係好似大咗,以前佢係35d,唔知係咪畀我揸得多同扑得嘢多,而家可能真係有35e,得閒度下佢先🤣🤣
5 尺3-4寸高有35e真係好跨張下,上到床仲咁識挑逗人,真係正到爆😍

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-9 12:17 發表 查看引用來源
講下教左佢D咩野黎玩
好多㗎喎求其講兩三樣
佢本身做秘書嘅,同佢扮演下淫賤老闆姣秘書,扮下寫字樓性愛
加入啲性幻想嚟玩下,例如要佢扮畀兩個陌生男人強姦,用條假陽具扮一個男人,我又扮另外一個男人,佢含住條假陽具扮個男人逼佢口交,而我就同佢舐下面
跟住佢就揸支假陽具自己插,好似畀另外一個男人強姦緊,個口就同我吹,玩一路畀人屌緊一路同人吹,呢啲情景佢好high㗎
跟手要我真係屌佢,佢會扮下反抗,個口就含住支假陽具啜,好似真係畀兩個男人強姦緊,其實好刺激嘅
通常玩呢啲佢都叫我唔好帶袋,要真係射入去,佢先有真係被人強姦嗰種感覺

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 15:32 發表 查看引用來源

佢坐喺我上面屌緊,都會自己揸波摸波引我去揸佢去啜佢㗎
吾引都會自動波去啜啦😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 15:30 發表 查看引用來源

師兄好性福💪🏾

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-9 15:35 發表 查看引用來源

5 尺3-4寸高有35e真係好跨張下,上到床仲咁識挑逗人,真係正到爆😍
多謝師兄所以我真係好鍾意佢,佢亦都係我屌過咁多女人,最好屌既一個

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 18:05 發表 查看引用來源

多謝師兄所以我真係好鍾意佢,佢亦都係我屌過咁多女人,最好屌既一個
咁已經掂撚哂••你又愛佢,佢又好屌🤟🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆