上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 7

收藏  |  訂閱
1.1k  77.3k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-26 12:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: 你幾時見到D女會沉,大肚腩,地中海,口臭無品既攞綜緩既中坑電車男呢?
d女唔係睇樣架, 可能你有過人之處呢! 出去食飯先, 一陣返黎吹過!

財財 .... 唔 好叫豬肚 雞 啦 ,,,  食大煲飯啦  :smile_35:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-26 01:23 PM 發表 查看引用來源
財財 .... 唔 好叫豬肚 雞 啦 ,,,  食大煲飯啦  :smile_35:
豬肚雞都唔見埋啦! :smile_39:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-26 01:23 PM 發表
啊:smile_14: 呢度係沉船區,點解好似變左第二個吹水區架:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-26 03:04 PM 發表 查看引用來源

啊:smile_14: 呢度係沉船區,點解好似變左第二個吹水區架:smile_41: :smile_30:
咁我地繼續傾點令你沉船先啦!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:34 PM 發表

咁我地繼續傾點令你沉船先啦!   
你介左D靚女比我,米令我沉囉:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-26 03:39 PM 發表 查看引用來源
你介左D靚女比我,米令我沉囉:smile_30:
今個星期六有party, call定d女比你介!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:42 PM 發表 查看引用來源

今個星期六有party, call定d女比你介!   
:smile_04: :smile_04: 有無call定D比我啊

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-11-26 03:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: :smile_04: 有無call定D比我啊
你仲要我call咩! 自己都收收埋埋大把啦! :smile_45:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:58 PM 發表 查看引用來源

你仲要我call咩! 自己都收收埋埋大把啦! :smile_45:  
我要......喎 :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆