上一頁下一頁
發新話題

尋晚...男友提議

收藏  |  訂閱
207  53.7k

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
個死佬話想試下3P...
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:
跟住佢竟然問返我,乜唔係你搵你個FRD(女仔)咩?

我答佢NO WAY..怕會小出火...:smile_39:  
跟住我反問佢,「乜你唔 ...
好似玩到分手:smile_39:

幾時玩3p呀,期侍你的報告

I think your BF means that you won't be his wife!

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:

老婆唔得女友得?
離奇:smile_27:

唉... 其實我不嬲都係只睇唔回post, 不過我睇完你個post 好想回, 因為我同你既情況有9成相似, 惟一唔同既係, 我bf唔會比我同第二個男人+ 佢自己3p, 佢都係話唔鐘意自己女朋友比第二個男人屌 (所以我覺得你bf 好奇怪, 會比人屌自己女朋友)
但係, 佢最近同我扑野既時候不斷講想3p, 問我可以比邊個女仔frd佢搞, 佢話好想試下同時屌2個女人, 仲要一定要搵我d frd, 覺得屌緊第2個時我望住佢個感覺好似羞辱緊我咁, 好high.
唉.. 不過每次我地扑完既時候, 佢都會話 '我地又發完嗡風喇!' (即係其實佢只係想扑我既時候有幻想, 會high d, 但扑完之後佢就當之前講3p d野係吹水.
佢同我講呢d野既時候, 佢係搞緊我, 同埋我試過答佢'我唔想玩3p...我覺得好衰' 佢即刻停左唔插, 話 '講下都唔講.. 冇mood喇"
咁所以, 我之後佢同我扑緊再講呢樣野既時候, 我會同佢一齊講, 好詳細咁講點樣又屌我個frd又屌我既情形出黎, 等佢high, 佢先覺得好玩..
我其實到依家都唔知道佢話想玩3p係真定假, 我自己就一定唔鐘意, 雖然係好high, 淨係諗d水都流緊出黎,  但係, 一搞左, 9成9係會上癮, 即係你明知食白粉係會上引, 你為左想試都厄自己話食白粉係唔會上癮既咁..
不過, 我知道當局者迷... 搞搞下都唔知自己想點..
你要企硬..唔好應承... 如果唔係, 有得1次, 就有之後既10次20次... 之後就會換partner, 又或者直情唔話你知, 自己去搞3p 4p...

引用:
原帖由 sooosad 於 2009-7-9 05:10 PM 發表 查看引用來源
唉... 其實我不嬲都係只睇唔回post, 不過我睇完你個post 好想回, 因為我同你既情況有9成相似, 惟一唔同既係, 我bf唔會比我同第二個男人+ 佢自己3p, 佢都係話唔鐘意自己女朋友比第二個男人屌 (所以我覺得你bf 好奇怪, ...
贊成...係囉...若然我做得1次幫個女仔FRD俾佢玩3P..
咪即係默許佢去搞第二個女人..仲要係O係我面前..
咁有得一次,下次佢就可能搞2個3個...可以我唔知情既情況下TIM~
好彩...我個死仔包都仲未係完全用個X頭思考,同佢分析,佢都仲聽得明..
再諗深一層...個次佢咁問可能係試我..咁好彩我冇中佢局啫..:smile_04:

引用:
原帖由 steffii 於 2009-7-9 05:46 PM 發表 查看引用來源

贊成...係囉...若然我做得1次幫個女仔FRD俾佢玩3P..
咪即係默許佢去搞第二個女人..仲要係O係我面前..
咁有得一次,下次佢就可能搞2個3個...可以我唔知情既情況下TIM~
好彩...我個死仔包都仲未係完全用個X頭思考 ...
有得第一次,之後就會keep住做,還有可能多P.
take care la~~~

引用:

不如索性一人搵一個 FD,嚟個 4P 啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆