上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.4k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-6 11:08 PM 發表 查看引用來源

驚咩?
點解唔會驚?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-7 06:48 AM 發表 查看引用來源

點解唔會驚?
驚 Eric 會整痛你? 按之前啲親熱,Eric 應該好溫柔吧!

而且你係鍾意佢,同好想佢做先嚟到呢一步,仲有咩好驚?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 07:38 AM 發表 查看引用來源

驚 Eric 會整痛你? 按之前啲親熱,Eric 應該好溫柔吧!

而且你係鍾意佢,同好想佢做先嚟到呢一步,仲有咩好驚?
男仔諗嘢真係唔同
話哂都係第一次同唔係老公嘅男人搞
點都會緊張同驚喇

順其自然.感覺eric幾細心的.應該會在浪漫底下進行:smile_o12:

引用:
原帖由 mncy 於 2017-1-7 08:58 AM 發表 查看引用來源

男仔諗嘢真係唔同
話哂都係第一次同唔係老公嘅男人搞
點都會緊張同驚喇
緊張同驚係兩樣野啩?

未知對方點對自己,唔知自己配合得好唔好... 呢啲不確定性會產生緊張係明白嘅

不過真係唔知驚咩,初夜就話驚痛,中出就話驚懷孕,唔了解對方就話驚被人即飛,不過樓主已經係人妻了,性經驗豐富,又有老公嚮背後支持,仲驚咩呢?

好奇好奇!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 10:52 AM 發表 查看引用來源

緊張同驚係兩樣野啩?

未知對方點對自己,唔知自己配合得好唔好... 呢啲不確定性會產生緊張係明白嘅

不過真係唔知驚咩,初夜就話驚痛,中出就話驚懷孕,唔了解對方就話驚被人即飛,不過樓主已經係人妻了,性 ...
做左人老婆都八,九年,可以赤裸相對只係來來去去一個人。你估係一個男人面前除衫容易嗎!你覺得一個無著衫架男人係個女人面前,女人會覺得自然?最後,預知眼前個男人想同自己做愛,佢條生殖器一直流D分泌,女人唔驚會有BB?
似乎男人想的太簡單了

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-7 11:44 AM 發表 查看引用來源

做左人老婆都八,九年,可以赤裸相對只係來來去去一個人。你估係一個男人面前除衫容易嗎!你覺得一個無著衫架男人係個女人面前,女人會覺得自然?最後,預知眼前個男人想同自己做愛,佢條生殖器一直流D分泌,女人唔 ...
希望你唔好介意我問得詳細,呢個「故事」最吸引人係你嘅想法同感覺,所以總想知多啲

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-7 11:44 AM 發表 查看引用來源

做左人老婆都八,九年,可以赤裸相對只係來來去去一個人。你估係一個男人面前除衫容易嗎!你覺得一個無著衫架男人係個女人面前,女人會覺得自然?最後,預知眼前個男人想同自己做愛,佢條生殖器一直流D分泌,女人唔 ...
又或者咁講

你俾得機會呢個男人喺你面前冇著衫, 唔係已經預左咩?點會驚 ?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 01:51 PM 發表 查看引用來源

其實呢段關係可以話係最開心既時間吧 , 當妳同佢上左床 件事就變左另一件事 , 套一句相愛很難既歌詞
也許相愛很難 難就難在雙方各有各寄望怎麼辦?
關係變咗…態度會變…身份不同咗而會有所要求,如何把持?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 12:34 PM 發表 查看引用來源

希望你唔好介意我問得詳細,呢個「故事」最吸引人係你嘅想法同感覺,所以總想知多啲
明白架!my friend

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆