上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.2k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-20 12:12 發表 查看引用來源
真咁易?😍😂
之前都講過,有一個做美容既,我第一次識佢都屌左,固然要講運氣啦

引用:
原帖由 mm28 於 20-5-2024 12:21 發表 查看引用來源
之前都講過,有一個做美容既,我第一次識佢都屌左,固然要講運氣啦
師兄你好運數👍🏾💪🏾🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-20 12:21 發表 查看引用來源
師兄應該外形好吸引,咁易有咁多女食!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 12:26 發表 查看引用來源
師兄應該外形好吸引,咁易有咁多女食!😉
普通啦,四十幾歲中佬有乜嘢特別?😅😅不過口才係幾好嘅同埋幾識氹女人🤣🤣一向都好有女人緣亦都好知女人心

引用:
原帖由 mm28 於 20-5-2024 12:42 發表 查看引用來源
普通啦,四十幾歲中佬有乜嘢特別?😅😅不過口才係幾好嘅同埋幾識氹女人🤣🤣一向都好有女人緣亦都好知女人心
贏在起跑線💪🏾😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-20 12:42 發表 查看引用來源
咁就已經掂啦!唔怪之得咁多女食!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-20 12:42 發表 查看引用來源
果然床上床下都要口才好先多女食👍

引用:
呢啲都係其次,最重要係有時間出到水,吾使交人😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-20 15:20 發表 查看引用來源

呢啲都係其次,最重要係有時間出到水,吾使交人😆
佢真係唔係好管我嘅😆最緊要係時間安排到啫🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-20 19:35 發表 查看引用來源

佢真係唔係好管我嘅😆最緊要係時間安排到啫🤣
有冇呀嫂靚腿加高踭鞋分享下咁🫢🫢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆