上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.2k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-6-20 02:53 PM 發表 查看引用來源

加減除你都識,乘數學咗未?
明白,謝謝事尻

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-6-20 02:51 PM 發表 查看引用來源

原來係小鮮肉 唔怪得百萬姐要急 call 集中營係當時直標哥發掘,曾經有兩個常揾,但幾次後過程變成好 routine,都好耐無去:smile_34:
小鮮肉?過期個隻呀嘛
我反而覺得集中營過程冇指壓咁死, 而家熟左會要求佢地多D
同埋最緊要抵玩, 我個陣初去2魚6, 之後2魚8到而家3魚

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-6-20 03:15 PM 發表 查看引用來源

講真...四楼梗喺好玩过西記啦
起碼喺人喺鬼都見到吖...
金錢時間有時都係限制,但好似你講,西記睇得到 ... 又未必好

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-6-20 03:22 PM 發表 查看引用來源

小鮮肉?過期個隻呀嘛
我反而覺得集中營過程冇指壓咁死, 而家熟左會要求佢地多D
同埋最緊要抵玩, 我個陣初去2魚6, 之後2魚8到而家3魚
可能我要求已經唔少,所以變成 routine 有個相熟堅持起碼三魚二,話因為加嘅歸公司,無着數,但另外個女話我知,原來有生客熟客之分,加嗰二十,生客歸公司,係女嘅熟客歸女,不過話同條女都算熟亦約好先上去,照屈如儀,知道咗 ... scout dant 算數:smile_34:

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-6-20 03:15 PM 發表 查看引用來源

講真...四楼梗喺好玩过西記啦
起碼喺人喺鬼都見到吖...
4樓又係邊到黎架??

我係五十年前嘅小鮮肉,諗返起四十幾年前已開始幫襯西記同北角月園街近水樓台,不過當年雖然係任揸任摷,但最終都只可以叫五姑娘解決。早五年前都有試過集中營,講起都想去返下,起碼可以瞓喺度享受不。請問個貨倉依家係咪重喺十樓?

引用:
原帖由 klngal 於 2018-6-20 05:01 PM 發表 查看引用來源
我係五十年前嘅小鮮肉,諗返起四十幾年前已開始幫襯西記同北角月園街近水樓台,不過當年雖然係任揸任摷,但最終都只可以叫五姑娘解決。早五年前都有試過集中營,講起都想去返下,起碼可以瞓喺度享受不。請問個貨倉依家係咪重喺十樓? ...
近水樓? 揾得到嗰處你都算勤力 止唔止四十年?
不過當時灣仔馬師道橋底應該已經兩嘢就吹,只求速吹速決,唔駛加錢,間中仲有菲妹,但無得埋牙。
貨倉落過九樓,而家好似搬番十樓:smile_34:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-6-20 03:35 PM 發表 查看引用來源

可能我要求已經唔少,所以變成 routine 有個相熟堅持起碼三魚二,話因為加嘅歸公司,無着數,但另外個女話我知,原來有生客熟客之分,加嗰二十,生客歸公司,係女嘅熟客歸女,不過話同條女都算熟亦約好先上去,照屈如儀,知道咗 ... scout dant 算數:smile_34: ...
我就freestyle多D,去到有邊個就先再揀
反正來來去去都係個D

引用:
原帖由 Zero_Between 於 20-6-2018 10:41 發表 查看引用來源

咁三哥可能就係見到我
小弟未夠30
BTW,感激3哥幾年前比貼士我上中女俱樂部!
呢幾年成為小弟主場之一
客氣客氣,俱樂部係標兄發掘同發淫光大,可惜佢被禁幾次後失蹤左

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-6-20 05:16 PM 發表 查看引用來源
近水樓? 揾得到嗰處你都算勤力 止唔止四十年?
不過當時灣仔馬師道橋底應該已經兩嘢就吹,只求速吹速決,唔駛加錢,間中仲有菲妹,但無得埋牙。
貨倉落過九樓,而家好似搬番十樓:smile_34: ...
YEAH!係上番10樓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆