上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.5k

老公忍到,全日都無call我或者whatsapp我,返到去老公一開口只係問我攰唔攰。

係eric屋企沖左次涼,但係返到去都要沖多次。攞好衫就入沖涼房,沖沖下老公就入左黎,一言不發,就淨係望實我。

之後仲攞走我D衫,留低條毛巾就走返出去......

原來故事仲有得行落去,非常感激

老公要報復了?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-13 04:41 PM 發表 查看引用來源
老公忍到,全日都無call我或者whatsapp我,返到去老公一開口只係問我攰唔攰。

係eric屋企沖左次涼,但係返到去都要沖多次。攞好衫就入沖涼房,沖沖下老公就入左黎,一言不發,就淨係望實我。

之後仲攞走 ...
等你冇衫著出黎 ?

然後再同做

引用:
原帖由 cywhkd 於 2017-1-13 10:15 PM 發表 查看引用來源
老公要報復了?
報復?

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-14 12:07 AM 發表 查看引用來源

等你冇衫著出黎 ?

然後再同做
掃左身,我就赤裸祼無著衫行出沖涼房。老公原來熄曬房燈,我亦唔見老公係邊到。突然,老公唔知係邊到衝出黎。佢好用力從後抱起我,然後掉我上牀。

洗手間仲有燈,所以我仲望到老公已經無著衫,亦壓住我想同我做愛。

你地估下老師第一句問乜?

講真,一晚要滿足兩個男人其實好攰!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-14 09:10 AM 發表 查看引用來源

掃左身,我就赤裸祼無著衫行出沖涼房。老公原來熄曬房燈,我亦唔見老公係邊到。突然,老公唔知係邊到衝出黎。佢好用力從後抱起我,然後掉我上牀。

洗手間仲有燈,所以我仲望到老公已經無著衫,亦壓住我想同我做愛。 ...
問你 high 唔 high ?

然後一野摸落去睇你濕唔濕 ...

問你仲想唔想要?

老公求愛,唔係應該講老婆我愛你,或者老婆好掛住你?

[quote]原帖由 雯_雯 於 2017-1-14 09:10 AM 發表 查看引用來源

洗手間仲有燈,所以我仲望到老公已經無著衫,亦壓住我想同我做愛。 ...

係咪中出左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆