上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.5k

引用:
原帖由 m性架!cy 於 2017-1-16 04:45 PM 發表 查看引用來源
寫得好好
唔 post 去引人入性版實在太可惜了
你重開po一樣引人入夝

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-16 11:55 AM 發表 查看引用來源

被我猜中咗喎! (自嗚得意 mode)

其實我都估過有冇中出帶套之類, 不過咁問幾 hurt (即係唔信你啫!), 如果你地更恩愛, 最合理係話愛你/掛住你

BTW, 一晚兩個男人, 除咗攰, 有冇覺得似似地 3P? 有冇暗地類比較 ...
身體感覺係好明顯唔同,不奇然會有比較

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

其實兩者有㡬大差别?唔戴套正好多?邊個滿足感大D?
比舊膠磨會點,你自己試下!
一係吉下自己

引用:
原帖由 asl 於 2017-1-16 09:09 PM 發表 查看引用來源

你重開po一樣引人入夝
多謝!但我唔會啦!想傾下交流下就隨便,我唔刻意

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-16 10:09 PM 發表 查看引用來源

比舊膠磨會點,你自己試下!
一係吉下自己
你喜歡主動D定享受衝擊?

你老公好似有啲矛盾, 佢可以唔用套但唔畀 Eric 冇套, 即係佢仍然視你屬於佢的, 但另一方面又要送你畀 Eric...

你講過佢目的係想令你更性感更開心 (咁佢聽你地啲野自己都好興奮...), 不過有冇發現佢其實暗地裡有難堪/難過?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-17 09:34 AM 發表 查看引用來源
你老公好似有啲矛盾, 佢可以唔用套但唔畀 Eric 冇套, 即係佢仍然視你屬於佢的, 但另一方面又要送你畀 Eric...

你講過佢目的係想令你更性感更開心 (咁佢聽你地啲野自己都好興奮...), 不過有冇發現佢其實暗地裡有難 ...
難堪?有架!如果無,我就擔心佢已經對我無感覺,係時候我同老公要婚開啦!我唔想...但只能接受老公呢個安排。

係時候講呢一次同eric難忘架約會

同eric一齊左大約兩個月,eric時不時會接我放工,然後食飯行街睇戲。總之,男女朋友基本約會啦!

但係果次,eric約左一pair情侶朋友,一男一女到佢屋企,而我就以佢女友名義出席。

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 02:42 PM 發表 查看引用來源

難堪?有架!如果無,我就擔心佢已經對我無感覺,係時候我同老公要婚開啦!我唔想...但只能接受老公呢個安排。
可唔可以問番轉頭,當晚你同老公講番做愛細節時, 當時咩心情?

(a) 難堪? 對住丈夫講其他男人同自己, 有冇難為情/唔舒服?
(b) 反感? 死變態佬迫我講呢啲野, 仲咁鬼興奮!
(c) 享受? 好正! 最衰你唔係女人否則應該試試!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 02:58 PM 發表 查看引用來源
係時候講呢一次同eric難忘架約會

同eric一齊左大約兩個月,eric時不時會接我放工,然後食飯行街睇戲。總之,男女朋友基本約會啦!

但係果次,eric約左一pair情侶朋友,一男一女到佢屋企,而我就以佢女友名義出席。
嘩, group game ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆