上一頁下一頁
發新話題

在咀咀和囡囡攪野過程感覺好似玩老强

收藏  |  訂閱
44  7.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-4 12:57 AM 發表 查看引用來源
點解你又5做好心齋跌錢呢
Totally agreed.

執到順嘢啦,9硬好難講,最多俾多d貼士

(DO 繄)啊啊!(SAY)冇人性! :smile_o11:
(DO 繄)啊啊!(SAY)冇人性! :smile_o11:
1路DO , 1路講... :smile_o03: :smile_o08:

引用:
原帖由 yikmo888 於 2009-12-4 12:48 AM 發表 查看引用來源
話說三四年前在咀咀有相熟媽咪, 有次佢同我係咁落咀頭話有件囡囡剛開苞冇耐,本來我對呢d興趣唔係咁大, 但經不起佢猛落咀頭, 好!就即管試下, 身材都ok,好young,個 look 就娘左d , 不過都算啦.照入閘,開始的時候,我在床 ...
話說三四年前?????

話會溫柔d對佢就咖,跟住二話不說,係咁搏命隊:smile_14:
d雞頭真係冇人性:smile_22:
話人冇人性你都系啦搏命隊
人地痛先縮:smile_19:

[quote]原帖由 yikmo888 於 2009-12-4 12:48 AM 發表 查看引用來源
話說三四年前在咀咀有相熟媽咪, 有次佢同我係咁落咀頭話有件囡囡剛開苞冇耐,本來我對呢d興趣唔係咁大, 但經不起佢猛落咀頭, 好!就即管試下, 身材都ok,好young,個 look 就娘左d , 不過都算啦.照入閘,開始的時候,我在床 ... [/quote你都唔係太有人性,因你重係咁隊人.

引用:
原帖由 tony369 於 2009-12-4 11:50 發表

Totally agreed.
多謝tony認同:smile_o05:

師兄你都話人心肉做,做到人家咁辛勞,有無比多少少呀:smile_o04:,是我就比多幾百包夜,先宵夜再慢慢來,大家都好過些

c hing thanks for your report

CHING
WHERE IS 咀咀 fast food?
PM 相熟媽咪 phone no.
thnaks

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆