上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 11

收藏  |  訂閱
1.5k  39.9k

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-5 11:26 PM 發表 查看引用來源
reply to 龍虎兄,你問我仲有冇搵之前個女仔---

另外我都想同埋kevin兄/keith兄/golf兄(唔記得之前有冇同你地講過我件事呢)你地update返我同個女仔而家個情況

~~龍虎兄真係好記性,多謝你既關心先

自從佢 ...
:smile_42: 無言... 難聽的說話我還是不跟你說好了... :smile_39:

來留個言....女女鄉下回來了...真係好難浮返上來....

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 23:42 發表 查看引用來源

:smile_42: 無言... 難聽的說話我還是不跟你說好了... :smile_39:
kevin兄不妨直說你的意見,我想聽你的高見,我真係冇所謂的~
我樂於面對現實^^,因我其實心知都係渺茫,
而且我明白同沈船一樣,始終決定都係自己

其實幸福都係掌握0係自己手
無論結果係點,我明白做人既野,一切隨心,問心無愧,人生短短幾十年,自己開心就得

沉船是一種好貴的活動,流精不留情阿

我都沉左船成4-5年 而家星期日仲分埋手~間屋唔知仲租唔租好呀~

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

當然啦.....你都知發生咩野事.....(當中有些事情.....我還未有交待....)返左香港住都有幾日了......
我自問條件都可以......佢俾到我既.......同其他唔同.......返到公司......我可以即時決定所有野....
但面對住 ...
分左手:smile_14:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-5 11:26 PM 發表 查看引用來源
reply to 龍虎兄,你問我仲有冇搵之前個女仔---

另外我都想同埋kevin兄/keith兄/golf兄(唔記得之前有冇同你地講過我件事呢)你地update返我同個女仔而家個情況

~~龍虎兄真係好記性,多謝你既關心先

自從佢 ...
師兄..順其自然吧..強求也沒用的..沒有期望..自然沒有失望..盡量將精神放在其他事情上便好了..

引用:
原帖由 aeoho 於 2010-3-6 12:36 AM 發表 查看引用來源
來留個言....女女鄉下回來了...真係好難浮返上來....
藕斷絲連/拖泥帶水-->男人的通病:smile_39:

引用:
原帖由 ktchan01 於 2010-3-8 04:16 AM 發表 查看引用來源
我都沉左船成4-5年 而家星期日仲分埋手~間屋唔知仲租唔租好呀~
願聞其詳

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 10:04 AM 發表

分左手:smile_14:
還在一起......只是中間出現了一些問題而已.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆