上一頁下一頁
發新話題

呢度有幾多C hing同女友、老婆玩過3P

收藏  |  訂閱
55  12.0k

小弟個人喜好
有少少肉地可以
肥就不了
引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-11 16:06 發表 查看引用來源
啱啊,老婆而家雖然50+,不過有打扮,又叫做keep到,感覺比後生嗰陣仲正,最重要年紀大咗些少後,變得好識玩,後生女冇得比。有老友睇完老婆啲正相後,好多都想打佢主意🤣 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-5-12 17:31 發表 查看引用來源
小弟個人喜好
有少少肉地可以
肥就不了

咁呢樣就肯定啦

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-11 21:21 發表 查看引用來源
所有男人都係狗公,因為最鍾意用狗仔式,對住鏡一路屌,睇住老婆對木瓜奶一路fing,爽!
未必,用傳統男上式,分開人妻對腳,
屌住其他男人嘅老婆,女人果種想要又少少怕羞嘅樣,
望住都好爽。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 20:04 發表 查看引用來源

未必,用傳統男上式,分開人妻對腳,
屌住其他男人嘅老婆,女人果種想要又少少怕羞嘅樣,
望住都好爽。。。。
係呀。尤其是第一次出軌嘅良家仲正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-12 20:11 發表 查看引用來源
係呀。尤其是第一次出軌嘅良家仲正!😬
偷食feel,始終係唔同啲

有次同老婆做,係佢耳邊講一路屌佢一路含,特別多水,唔知係咪幻想緊,含緊第二碌撚,下面我插緊時候佢特別興奮😏😏😏😏😏😏

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-5-15 13:01 發表 查看引用來源
有次同老婆做,係佢耳邊講一路屌佢一路含,特別多水,唔知係咪幻想緊,含緊第二碌撚,下面我插緊時候佢特別興奮😏😏😏😏😏😏
自從老婆唔玩真3P後,我唯有用假尻同佢玩,一邊插佢,一路叫佢含條假嘢,或者倒返轉,用假嘢插佢嘅時候就同我吹,感覺都好正

回覆 27# 石黑龍127 的帖子

睇注佢含撚淫樣特別興奮

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-4 14:30 發表 查看引用來源
大家交流吓經驗。或者交流吓老婆,女友,相片,影片都可以。
口講會,但現實抗拒

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2024-5-15 23:39 發表 查看引用來源

口講會,但現實抗拒
開始時候買啲玩具玩吓先,慢慢開發佢,一步步嚟,冇得急

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆