上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 7

收藏  |  訂閱
1.1k  77.3k

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:58 PM 發表 查看引用來源

你仲要我call咩! 自己都收收埋埋大把啦! :smile_45:  
我又要,call多幾件留比我:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:58 PM 發表 查看引用來源

你仲要我call咩! 自己都收收埋埋大把啦! :smile_45:  
邊有收收埋埋播:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-11-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

我又要,call多幾件留比我:smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-11-26 04:04 PM 發表 查看引用來源

我要......喎  :smile_30: :smile_30:
開個沉船party先! 到時一齊黎沉船啦! :smile_30:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 04:14 PM 發表 查看引用來源

開個沉船party先! 到時一齊黎沉船啦! :smile_30:  
快d........啦  :smile_30:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 03:42 PM 發表

今個星期六有party, call定d女比你介!   
嘻嘻,係米先,不過星期六我真係有事要落sz:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-11-26 04:21 PM 發表 查看引用來源

快d........啦  :smile_30:
星期六你唔係會黎咩? 到時幫你call埋上星期5晚果條女!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,係米先,不過星期六我真係有事要落sz:smile_44: :smile_44:
係呀! 到時可以同gingin飲杯! 我地同一個場攪!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

人地....介你g嗎

不過幾.....c文靚女既

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

唔系再上星期六果個咩:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-11-26 04:31 PM 發表 查看引用來源

人地....介你g嗎

不過幾.....c文靚女既
你都知比我都食唔到啦! 大家都有機會既!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆