上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  103.0k

引用:
原帖由 milkycocopop 於 2009-3-25 03:57 AM 發表 查看引用來源
睇左咁多沉船經歷,我都寫下我這3年的沉船經歷。冇錯,我開新account寫呢段野唔係我怕比人反擊,而係我費事我用原來戶口寫完,之後發親言都比人追住窮追猛打。呢度係討論區,大家都有唔同意見發表,但我最怕有D人一唔 ...
聽完師兄一席話,本人應清醒處理:smile_24:

引用:
原帖由 doumeki 於 2009-3-25 09:33 PM 發表 查看引用來源
我沉船兩次兩次都無畀家用
平時只係出行街食飯錢
買下小禮物咁
最近隻船仲好鐘意玩煮飯仔
幫我慳d錢 話返屋企食又健康
咁樣咪好囉~~唔洗好似包女咁樣

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-3-25 08:07 PM 發表 查看引用來源
真係唔錯啦,2差一個月都可以玩成年, 有個sn囡囡向我開價6差一個月, 我冇理佢...其實有啲嘢開心過就要算架啦, 我就最信緣份,緣盡了,想綁都綁唔住, 感覺冇左就係冇左...仲有,港男上去溝女係冇mud問題, 其實港女和大陸女 ...
冇錯,我都知道係緣盡了,都冇計,feel呢家野真係冇左就冇左,佢而家同我都冇計傾。我以前又係衰既,基本是我都好少tum佢咩都say no,情人節我連花都冇買比佢,哈,佢生日我仲叫佢選份禮物唔好咁貴既,我都唔想咁衰,不過我又唔確定佢係咪認真既,經過之前既經驗,決定唔放太多$$同心機落去,不過佢都跟左我年幾,係我想開始對佢越黎越好既時候佢就放棄。其實搵個有feel又岩channel既女女都唔係咁易。好耐以前我遇過一個SN女女唔肯收錢,租埋屋叫我同佢住,佢自己返SN一個月賺兩三萬。不過我對佢冇feel,通常都係有時無聊或者比女放飛機先call佢出黎,不過佢好大食,又太貼身。搞到我有D怕,有次我同一個女女搞完佢話要返屋企,咁比完錢我就call佢上黎,佢知道我同另一個搞完call佢上黎當免費飯盒,佢都只係嬲左一陣,就不停搞我。咁多次真係1蚊都冇拎過我,我又冇咩同佢出過街,不過我唔肯同佢住,唔洗錢都咁話,我又唔係咁鍾意佢,之後覺得自己好鬼衰,成日食佢免費餐,之後我就唔聽佢電話唔再搵佢。兩年前另外有一個K女又係差唔多,佢出黎做左一星期就比人包左,那一星期我搵過佢,不過超好玩。本來都想私有化,不過因為有一件所以算,之後佢比香港條仔滾大左個肚,之後條仔唔理佢,佢日日喊,其實我都冇幫佢D咩,正係成日係電話安慰下佢,佢就當我係阿哥,之後佢返到老家,再返黎就…wa…,真係黐到我實,成日FOC,熱情到我有D怕,佢亦係咁多女我遇過既玩得最癲既,我第一次見佢時個晚搞左3、4次,我都唔記得,淨係記得一搞完沖完涼佢就即刻一口含埋黎,同之前件SN差唔多,不過SN女我通常冇興趣第二Q,呢件正好多所以可以大戰。不過我都係嫌佢太黐身,之後又係唔聽佢電話算。不過最後沉船個2次我都好少去K玩了。而家我都唔諗咁多,而家經濟咁既環境,都係顧掂自己先。

引用:
原帖由 milkycocopop 於 2009-3-26 02:30 AM 發表 查看引用來源

冇錯,我都知道係緣盡了,都冇計,feel呢家野真係冇左就冇左,佢而家同我都冇計傾。我以前又係衰既,基本是我都好少tum佢咩都say no,情人節我連花都冇買比佢,哈,佢生日我仲叫佢選份禮物唔好咁貴既,我都唔想咁衰 ...
照咁講係個囡囡沈你
佢係邪骨定正骨:smile_41:

其實同D女女一齊真係要好小心,因為真係有8成以上係有其他股東或者純粹為你D錢,係K場ok少少既女女佢地搵一萬多少少(如果唔呃客),所以佢地倒不如搵過順眼既客包佢,一黎佢又唔洗再晚晚返工比D唔鍾意既客搞,二黎又可以日日玩,又有錢收。我之前玩咁耐,同好多K女都好好傾,真係8成以上都係自己養狼狗,之後搵一個"香港老公"養佢同狼狗。以前我第二個女女成日帶我同佢D friend 食飯,佢D friend 次次個"香港男友"都唔同,佢話勁既有四五個香港老公養,差既點都有一兩個,或只要時間安排得好D香港人唔會發覺,大部份都係香港,因為只在香港的可以成日返大陸,但日本同台灣我都聽過,好有錢,佢地黎得少,不過每次都會放低一兩萬比女女。K場媽咪同香港人結左婚之後我問佢如果返工遇到師哥想同佢one night肯唔肯,佢諗都唔諗就話點解唔肯,老公又唔會知既。其實K女黎黎去去都係個幾招,叫你買電話,買呢樣個樣,話屋企有事,有時扮可憐話唔想再過呢D生活,屋企點慘。不過而家少左好多人會上當,而家D 師兄都知道佢地籠野。不過始終有人上當既,咁多客實有。

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-3-26 02:43 AM 發表 查看引用來源

照咁講係個囡囡沈你
佢係邪骨定正骨:smile_41:
個個係SN女,當然係邪。正既我冇上,之前有2件正既好靚女,識左好耐,話明受溝不過我冇上,我同佢地講說去深圳或廣東玩佢地都話好,我話要係果度過一兩晚夜佢地都肯,佢地又唔係傻既,去得過夜一男一女,唔通分房訓咩,佢地都遇左我會…不過我都係放左佢地好多次飛機,因為以前同佢地QQ,哇,一比香港條仔飛左就要生要死咁,我都唔咁亂黎,等一陣玩出火就慘。

引用:
原帖由 milkycocopop 於 2009-3-26 02:51 AM 發表
其實同D女女一齊真係要好小心,因為真係有8成以上係有其他股東或者純粹為你D錢,係K場ok少少既女女佢地搵一萬多少少(如果唔呃客),所以佢地倒不如搵過順眼既客包佢,一黎佢又唔洗再晚晚返工比D唔鍾意既客搞,二黎又可以日日玩,又有錢收。我之前玩咁耐,同好多K女都好好傾,真係8成以上都係自己養狼狗,之後搵一個"香港老公"養佢同狼狗。以前我第二個女女成日帶我同佢D friend 食飯,佢D friend 次次個"香港男友"都唔同,佢話勁既有四五個香港老公養,差既點都有一兩個,或只要時間安排得好D香港人唔會發覺,大部份都係香港,因為只在香港的可以成日返大陸,但日本同台灣我都聽過,好有錢,佢地黎得少,不過每次都會放低一兩萬比女女。K場媽咪同香港人結左婚之後我問佢如果返工遇到師哥想同佢one night肯唔肯,佢諗都唔諗就話點解唔肯,老公又唔會知既。其實K女黎黎去去都係個幾招,叫你買電話,買呢樣個樣,話屋企有事,有時扮可憐話唔想再過呢D生活,屋企點慘。不過而家少左好多人會上當,而家D 師兄都知道佢地籠野。不過始終有人上當既,咁多客實有。
......囡囡出賣尊嚴.....係為錢.....講錢才是理所當然.....才是王道.......請大家記得自巳的真正身份係 "嫖客"......唔好成日把囡囡講錢.....係 "傷天害理" 的事.....把自己包裝成受害者.....物先腐而後蟲生......淫因先種.....自食惡果......活該.....

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-3-26 11:40 PM 發表 查看引用來源

......囡囡出賣尊嚴.....係為錢.....講錢才是理所當然.....才是王道.......請大家記得自巳的真正身份係 "嫖客"......唔好成日把囡囡講錢.....係 "傷天害理" 的事.....把自己包裝成受害者.....物先腐而後蟲生. ...
你係大師黎教訓我?你一定係好勁又好叻。最唔活該既一定係你,因為大師你根本冇"淫根"。

引用:
原帖由 milkycocopop 於 2009-3-27 02:58 AM 發表 查看引用來源

你係大師黎教訓我?你一定係好勁又好叻。最唔活該既一定係你,因為大師你根本冇"淫根"。
S兄可能語氣重了一點,但他想指出一點,好多師兄沉船是因為他們將自己夲身的角色混淆了,由嫖客的角色演變成男朋友的角色,但在金錢交易的夜場裡想做男朋友的角色唔容易,因為大家的定位好清淅,女的目的-錢,男的目的-洩慾,除非女的對你另眼相看,為你放棄錢,如果唔係,能開花結果者很少,另外,包女也是涉及金錢交易,都是做嫖客的角色,也即是女女也可以同時間有很多股東的,因不是男朋友的角色,如果是男朋友的角色就唔係這種模式了(錢方面)...我想S兄的意思大概是這樣吧:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我又來學嘢:smile_40:
大家歡唔歡迎:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆