上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  47.5k

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 09:11 AM 發表 查看引用來源

早晨呀, 咁早過黎睇我呀 ?
:smile_o05: 妳咁受歡迎係人都話咁早就黎睇妳啦

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 09:11 AM 發表 查看引用來源

早晨呀, 咁早過黎睇我呀 ?
早晨呀baby...今日好凍呀:smile_o14:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-16 11:52 PM 發表 查看引用來源

無次一入, 我都HIGH到反白眼... 每一下都入矖, 好盡架...
ur bf有長長的陽具..頂到你盡曬``:smile_46:

thanks for share

引用:
原帖由 shark7man 於 2009-11-17 11:09 發表 查看引用來源

ur bf有長長的陽具..頂到你盡曬``:smile_46:
哈哈, 係架, 佢都唔算短...

非常感激你的分享!

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-16 11:47 PM 發表 查看引用來源

下下都好入:smile_o05:
係呀... 我會隊得更入囉..好盡力添..如果~ Joyce你俾我入o既話! :smile_o06:
可以望住個大patpat狂插先爽, 我仲中意打patpat~伸手一路插一路渣波波~
跟住又拉返成支野到門口又再一野拮返入去...撞到拍拍聲~
最後拉住兩隻手狂插...~~~~ > 射~~~~~~:smile_46:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:16 AM 發表 查看引用來源

每一下都好似攞我命咁
如果可以一邊狗仔插你, 一隻手插住Joyce 個hole hole 撩濕晒就爽囉~
你地兩個張相都係背面..好似你地都背住我準備俾我插咁~:smile_47:

引用:
原帖由 bosco1005 於 2009-11-17 19:48 發表 查看引用來源

如果可以一邊狗仔插你, 一隻手插住Joyce 個hole hole 撩濕晒就爽囉~
你地兩個張相都係背面..好似你地都背住我準備俾我插咁~:smile_47:
嘩, 一個對2個, 得唔得架... 我唔介意, 都要人地唔介意先架

thanks for sharing:smile_o15: :smile_o15: support:smile_o15: :smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆