上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.6k

我準備入場拿枱先, 祝你們sweet dreaming....

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 11:22 PM 發表 查看引用來源

我啱啱想講,仲要件恤衫係白色,露2點既
好小睇有呢啲情節喎,多數都係打抖場面 :p

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 11:24 PM 發表 查看引用來源

現實中,我未見過女仔肯起身,最多是沖完涼同你落去食完先走.:smile_44::smile_44:
咪住先,你屋企有無野可以煮先得架?? D劇情成日煮腸仔蛋,烘多士,仲有橙汁同咖啡...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 11:27 PM 發表 查看引用來源
我準備入場拿枱先, 祝你們sweet dreaming....

ENJOY:smile_o12:

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 11:24 PM 發表 查看引用來源

現實中,我未見過女仔肯起身,最多是沖完涼同你落去食完先走.:smile_44::smile_44:
下我多數起身先架,有時都會整野食架喎

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 11:26 PM 發表 查看引用來源

而家好少d 咁有禮貌既女仔了, 極品
係喎,我真係同對方講唔該晒

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 23:28 發表 查看引用來源

咪住先,你屋企有無野可以煮先得架?? D劇情成日煮腸仔蛋,烘多士,仲有橙汁同咖啡...
我一個人住,當然有,不過,小姐,你去人地屋企會搞人地既廚房既咩? 唔是掛.:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 23:31 發表 查看引用來源

下我多數起身先架,有時都會整野食架喎

是既,食完野再"食女":smile_30::smile_30::smile_30:

Support

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 11:25 PM 發表 查看引用來源

Clubbing 你又岩???

以前就岩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆