上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.0k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-26 16:50 發表 查看引用來源
坦白講,呀嫂吾係小朋友,對方係咩人想做乜,點會唔知吖
佢最初真係唔知而且好大戒心添,呢個係事實,喺嗰條仆街開始約佢,佢係有同我,亦有聽我講冇出去

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-26 16:53 發表 查看引用來源
佢最初真係唔知而且好大戒心添,呢個係事實,喺嗰條仆街開始約佢,佢係有同我,亦有聽我講冇出去
咁約住幾多次先出?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-26 16:55 發表 查看引用來源
咁約住幾多次先出?
我唔知但係肯定好耐,最少頭一年做同事係從來未同佢單獨出街或者食飯

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-26 16:58 發表 查看引用來源

我唔知但係肯定好耐,最少頭一年做同事係從來未同佢單獨出街或者食飯
咁都正常嘅!咁佢都好有耐性,食咗咁多檸檬都唔放棄!

其實我都真係阻止唔到你點諗同點講
引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-26 16:28 發表 查看引用來源
其實我真係阻止唔到你點諗同點講

你老婆真係好似好正咁...係男人都想搞, 都好呀而家都係得你享用, 吾知佢點諗, 玩開可能想刺激

引用:
原帖由 smartboy169 於 2024-1-27 11:25 發表 查看引用來源
你老婆真係好似好正咁...係男人都想搞, 都好呀而家都係得你享用, 吾知佢點諗, 玩開可能想刺激
佢都刺激新鮮過喇,佢平時同我玩都好激㗎啦,又唔係食唔飽
其實平時佢咁著算唔算暴露呢?

男人唔同女人, 女人想比人屌真係易如反掌,
何況阿嫂有樣有身材更加多狗公想食。
引用:
原帖由 smartboy169 於 2024-1-27 11:25 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 infantry 於 2024-1-26 15:02 發表 查看引用來源
老實講真係冇噃,我自己本身都想佢比多啲人屌,知道佢同人約炮我都覺得興奮嘅,而家佢同人約炮會講定比我知幾時,喺邊度,幾多人咁,同埋我地而家有共識一定唔玩感情,咁就好好多。試過有次同佢岀街有人想約佢,佢又心郁郁,我直情車佢 ...
Ching 你個心唔酸嘅咩? 車埋老婆比啲狗公食, 你唔會覺得益左嗰啲狗公嘅咩,
我覺得如果3P反而可接受, 但係就接受唔到老婆私下約炮。

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-1-27 23:19 發表 查看引用來源

Ching 你個心唔酸嘅咩? 車埋老婆比啲狗公食, 你唔會覺得益左嗰啲狗公嘅咩,
我覺得如果3P反而可接受, 但係就接受唔到老婆私下約炮。
我當然接受唔到老婆偷食,如果我接受到佢俾隻狗公屌,就唔會極唔開心同大家炒到差d離婚啦,只不過確實發生過,而家無事只有接受啫
但係3P自己老婆咪一樣係俾其他男人屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆