上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-27 22:38 發表 查看引用來源

佢都刺激新鮮過喇,佢平時同我玩都好激㗎啦,又唔係食唔飽
其實平時佢咁著算唔算暴露呢?
傳統觀念咁樣都算暴露,但對於我呢啲開放型既,就吾算暴露,只係岩岩好

你自己偷食又ok…. 追左咁耐都係覺得,自己可以人哋又唔得

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-27 23:35 發表 查看引用來源
傳統觀念咁樣都算暴露,但對於我呢啲開放型既,就吾算暴露,只係岩岩好
其實坦白講一個女人41歲自問貪靚亦都保養得好,又唔係黃面肥師奶,有時show off下sexy少少都可以理解

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-27 23:35 發表 查看引用來源
其實坦白講一個女人41歲自問貪靚亦都保養得好,又唔係黃面肥師奶,有時show off下sexy少少都可以理解

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-27 23:40 發表 查看引用來源

當然啦,女人有條件有自信怕咩露,年紀只係數字,50歲後有條件一樣可以露

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-27 23:36 發表 查看引用來源
你自己偷食又ok…. 追左咁耐都係覺得,自己可以人哋又唔得
男人就係咁樣, 女人出去玩就係淫蕩,
男人出去滾就係逢場作戲。
呢樣嘢永遠冇公平, 你睇下全世界有合法叫鷄嘅地方, 有冇合法叫鴨?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-27 23:40 發表 查看引用來源

你老婆41歳? 呢個年齡最正, 有女人味, 但係又未老。

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-1-28 00:10 發表 查看引用來源

你老婆41歳? 呢個年齡最正, 有女人味, 但係又未老。
係呀都41就嚟42睇起上嚟好多人話似30幾算係咁啦保養得唔錯又識打扮,有女人味嘅,多謝你!
但係有啲人會覺得咁嘅年紀低胸短裙露下胸唔係性感,係姣同淫,特別係啲女人嘅睇法

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-1-28 00:08 發表 查看引用來源

男人就係咁樣, 女人出去玩就係淫蕩,
男人出去滾就係逢場作戲。
呢樣嘢永遠冇公平, 你睇下全世界有合法叫鷄嘅地方, 有冇合法叫鴨?
大把啦, 香港已經係啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2024-1-24 22:59 發表 查看引用來源
點解男人可以靜靜雞出軌...
但女人出軌就十萬個唔原諒嘅?
我同意, 自己食又ok,人地又吾得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆