上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.15)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-20 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁我咪做左      比干........:smile_35: :smile_35: :smile_35:
咩叫比干:smile_o08:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-20 05:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 我係咩類型
我唔知...你問下d 囡囡.....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-20 05:26 PM 發表 查看引用來源

無妳係果半邊....有咩意思............:smile_o08:
咁我一定起你隔離啦, 重使問:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-20 05:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 歷史人物

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-20 05:27 PM 發表 查看引用來源

比干.....係一個古人...

唔識佢唔緊要....識左我咪得囉..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-20 05:28 PM 發表 查看引用來源

我唔知...你問下d 囡囡.....
女仔多數係口不對心架:smile_o01:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-20 05:27 PM 發表 查看引用來源
有書教:smile_o08:
有架, 除左書重有TV睇, 今晚開埋比你睇:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-20 05:28 PM 發表 查看引用來源

咁我一定起你隔離啦, 重使問:smile_o01:
好野......今晚終於都有覺好訓......攬攬....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-20 05:29 PM 發表 查看引用來源

比干.....係一個古人...

唔識佢唔緊要....識左我咪得囉..
你係我老公仔,發夢都記得你啦:smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-20 05:31 PM 發表 查看引用來源

好野......今晚終於都有覺好訓......攬攬....
我要鍚鍚:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆