上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.8k

引用:
原帖由 lolokkiman 於 2017-1-27 06:51 PM 發表 查看引用來源
全部人都想你3P。
唔想,你地自己幻想下好啦!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-28 11:18 AM 發表 查看引用來源

我噚日就上左eric屋企團年,只係同佢爸爸媽媽食餐便飯。我地亦傾好初二再上佢屋企人屋企拜年,夜晚會留佢屋企晏D,陪下佢。
祝大家長做長有!
咁快見埋家長 ?

會唔會 over 左 ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-28 11:18 AM 發表 查看引用來源

我噚日就上左eric屋企團年,只係同佢爸爸媽媽食餐便飯。我地亦傾好初二再上佢屋企人屋企拜年,夜晚會留佢屋企晏D,陪下佢。
祝大家長做長有!
佢地見到係咪好開心?

咁問唔知會唔會令你難堪? 如果 Eric 父母好錫你,當晒你未來新袍仔,咁你點諗?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

佢地見到係咪好開心?

咁問唔知會唔會令你難堪? 如果 Eric 父母好錫你,當晒你未來新袍仔,咁你點諗?
佢地兩老多年係外國生活,大家以朋友相待,好nice,好舒服。

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-28 09:12 PM 發表 查看引用來源

佢地兩老多年係外國生活,大家以朋友相待,好nice,好舒服。
咁你去見 Eric 父母之前有冇擔心啲咩?

另外,你見 Eric 父母,唔係同 Eric 談情,老公又會畀嘅? 而且家長都見埋,都唔只普通男女朋友了,意思係,男女朋友唔使見家長啫,見得家長代表...

非常好奇你老公心情!

BTW 我有冇打亂你個「故事」進度? 如果唔想咁早講,可以留番遲啲先,我同廣大讀者一樣等緊果晚你中出完跑入 Eric 房之後點

佢今日去拜年啦喎

師姐真係寫得好好,個心路歷程,內疚感,罪惡感,內心嘅矛盾,令我好身同感受,雖然我離咗婚先出去玩,但剛開始嘅時候都有你描術嘅心情,去個SP到做,原來佢有老婆但我又响佢地張床做而且中出埋⋯⋯所以我好明白你嘅心情,加油呀Sister!

引用:

祝大家長做長有!
你個故仔真係好正
但連佢父母都見埋
會唔會作得誇左啲

引用:
原帖由 離婚中女 於 2017-1-30 07:28 AM 發表 查看引用來源
師姐真係寫得好好,個心路歷程,內疚感,罪惡感,內心嘅矛盾,令我好身同感受,雖然我離咗婚先出去玩,但剛開始嘅時候都有你描術嘅心情,去個SP到做,原來佢有老婆但我又响佢地張床做 ...
人地有老婆你就唔樂搞人地啦

唔通樓主初二拜年後抵受唔任 Eric 哀求,留低陪佢過夜,於是初三同老公赤口,無心機更新?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆