上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.3k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-28 11:54 發表 查看引用來源

個男人用幾年去溝呀嫂,師兄你都要心服口服啦。
結咗婚,對老婆感情一定會平淡囉。。。,
有人裝無心人,呀嫂比人食就真係難免。。。。
同意你講嘅師兄,結咗婚咁多年平時生活一定平淡咗,但係我同佢之間嘅性生活係愉快滿足嘅而佢又唔係食唔飽,你話貪新鮮刺激或者想試下,一次半次大家唔知咪算囉,但係繼續落去係好蠢好唔應該,隨時家散人亡

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 13:00 發表 查看引用來源

唔好意思呀師兄我另一段覆咗係因為我睇錯咗,其實裏面好多都係回應你嘅問題
明白的師兄,無論點講,阿嫂都認錯並且答應唔再同條狗公有聯繫,建議你就當件事過左去,繼續好好過日子咯。
當然系哩度無人識(指現實中無認識的人)的地方發洩下都好,唔好屈系心入面。

引用:
原帖由 boostercoder 於 2024-1-28 13:48 發表 查看引用來源

明白的師兄,無論點講,阿嫂都認錯並且答應唔再同條狗公有聯繫,建議你就當件事過左去,繼續好好過日子咯。
當然系哩度無人識(指現實中無認識的人)的地方發洩下都好,唔好屈系心入面。 ...
多謝你師兄,我確實好唔開心所以喺呢度發洩下,如果我唔係唔會講咁多
但係其實我老婆由始到終冇認同條狗公偷食只係話好好嘅朋友我誤會咗,但係最終佢確實係同條狗公冇再有任何來往包括whatsapp同電話
其實我哋確實亦都當件事過去咗因為最終都冇離婚,當時真係準備好曬離婚

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 13:30 發表 查看引用來源

同意你講嘅師兄,結咗婚咁多年平時生活一定平淡咗,但係我同佢之間嘅性生活係愉快滿足嘅而佢又唔係食唔飽,你話貪新鮮刺激或者想試下,一次半次大家唔知咪算囉,但係繼續落去係好蠢好唔應該,隨時家散人亡 ...
明白你想法,我唸你吾介意老婆偷食,只係介意佢投入太多時間同感情落一個人度

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 12:46 發表 查看引用來源

佢咁多年都係做秘書嘅,所以一定有化妝返工,啲短裙只係膝頭上兩吋有時會短少少,當然有貼身或者a字裙但係一定唔會係嗰啲人坐低就睇到底褲嘅style,為咗靚經常都有著絲襪多數都係透明肉色或者黑色(好正常嘅選擇)固然你問 ...
聽你咁講已經覺得你老婆咁樣著返工已經好正,一定大把同事同客人全身打量

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-28 14:31 發表 查看引用來源
明白你想法,我唸你吾介意老婆偷食,只係介意佢投入太多時間同感情落一個人度
我再講一次我絕對介意佢偷食,佢亦真係冇投入真感情!呢個係我真實嘅心底話,只不過最唔想嘅事情發生咗啫,雖然由頭至尾佢都冇承認過

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-28 14:34 發表 查看引用來源
聽你咁講已經覺得你老婆咁樣著返工已經好正,一定大把同事同客人全身打量
其實做秘書係要著得好啲嘅,同埋佢咁貪靚一啲都唔係過份,就算佢嘅under點性感,外面係睇唔到嘅(除非佢刻意露少少畀人睇)
例如佢對波都有c-d帶個好啲嘅bra夾埋啲托高啲感覺上更加豐滿同挺啲,佢自己感覺會覺得靚啲自豪啲
佢公司係女同事多男同事少,𥄫下佢會有嘅,如果你講唔規矩我諗淨係得狗公一個,我知道狗公係讚佢全公司最大波嗰個
反而喺街就真係多麻甩佬𥄫佢或者想博懵

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 13:56 發表 查看引用來源

多謝你師兄,我確實好唔開心所以喺呢度發洩下,如果我唔係唔會講咁多
但係其實我老婆由始到終冇認同條狗公偷食只係話好好嘅朋友我誤會咗,但係最終佢確實係同條狗公冇再有任何來往包括whatsapp同電話
其實我哋確實亦都 ...
我諗打死都唔會認咯,認左即系承認錯的系自己,又或者做好準備離婚。既然唔想離婚就一定唔會認,個人建議ching你唔好糾結哩個問題,睇下以後點做就得了。
況且講多句,ching你都偷食過喔,當扯平咯,咁樣諗心裏可能會好過D

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-27 23:30 發表 查看引用來源

我當然接受唔到老婆偷食,如果我接受到佢俾隻狗公屌,就唔會極唔開心同大家炒到差d離婚啦,只不過確實發生過,而家無事只有接受啫
但係3P自己老婆咪一樣係俾其他男人屌 ...
反而我果個佢私下同男同事我真係接受唔到,如果係我安排既就另一種講法

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 19:46 發表 查看引用來源
求教:好唔開心但又興奮矛盾
偷放佢一張相(佢唔知我有)佢話出trip同房女同事影,你信唔信?
出trip同呂同事影我就信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆