上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.6k

一次過睇完,很好。
支持樓主!

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-11-30 06:17 PM 發表 查看引用來源
一次過睇完,很好。
支持樓主!
禮上往來, Thank you

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 05:13 PM 發表 查看引用來源

係啦, 攪到我唔捨得用。。。。。。。。。。。。:smile_19:
收起佢做紀念囉
甘既經歷,到老死都唔會忘記啦
你兩個,真係有緣無份......

寫得好, 冇/少 sex冇問題
好喜歡睇感情的描寫, 亦替你同P 覺可惜

加油!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 04:20 PM 發表 查看引用來源

我唔多得你幾多. anyway, 自己覺得開心就好!:smile_34:
係,但有時其他人眼光...:smile_39: :smile_39:
自己既SITUATION又好難同自己身邊D朋友講...:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-30 04:54 PM 發表 查看引用來源

支持,如果係另一版一定俾人圍插~~哈哈

其他版...好多衛道之士:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 s987358 於 2013-11-30 21:43 發表 查看引用來源

加油!
沒有什麼可惜,人生往往如此,今天人負你,他朝你負人.

引用:
原帖由 s987358 於 2013-11-30 09:43 PM 發表 查看引用來源

加油!
Thank you支持, 反正已過去

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-30 11:02 PM 發表 查看引用來源

係,但有時其他人眼光...:smile_39: :smile_39:
自己既SITUATION又好難同自己身邊D朋友講...:smile_42: :smile_42:
如果介懷別人目光, 做人就太辛苦了.
唔同身邊人講, 同我講囉, 我唔係你身邊人:smile_34:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-30 11:03 PM 發表 查看引用來源

其他版...好多衛道之士:smile_13: :smile_13:
話時話, Icon張相係唔係你自己???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆