上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.8k

靚女, 仲未有 update ?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-2 07:21 PM 發表 查看引用來源
唔通樓主初二拜年後抵受唔任 Eric 哀求,留低陪佢過夜,於是初三同老公赤口,無心機更新?
唔想比人話, 自己收口

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-3 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔想比人話, 自己收口
即係「故事」唔連載落去? 唔好啦!

Eric 定老公發現咗呢個 post?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-3 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔想比人話, 自己收口
睇您文章咁耐,您真係好掂

我一直留喺房,就係等佢哋離開。最尷尬嘅係事情,係唔知開乜嘢話題?我亦唔想alex 用奇異嘅眼神望住我。

等咗好耐我終於聽到廁所開門聲,但係我知道佢哋冇離開 eric 屋企,因為我仲聽到 eric 同alex喺度傾緊偈。但係就聽唔到cammi把聲。過多一陣,我著好衫就行出去,發現原來 cammi 醉左仲醉得到好犀利, 佢已經瞓咗喺梳化度,仲好似瞓著咗咁樣 。

我唔想alex繼續留喺度,我就提議 eric 同我 一齊車佢哋返屋企。 cammi完全無力,我見 alex抬起 cammi好吃力,仲話要搬佢落停車場。見始終係女仔, 我咪過去幫手囉, eric 原路幫手開門。我同alex就一人一邊夾住cammi,估唔到alex有意無意間, 隻手背撞左 我個胸,仲伸隻手過嚟掃我條腰,每次當我想出聲嘅時候,佢就縮手。我知佢有心亦有意, 但係畀面eric,我就算啦!直至上咗車,我坐返喺 eric旁邊。我喺度後鏡偷望alex,原來佢伸左隻手入cammi衫裏邊,就係我哋面前摸cammi。我估eric專心揸車未必留意到,但係我見到 alex係倒後鏡易有偷望我。

返到佢地返屋企, eric開口叫我幫手。其實我想答佢,我唔想!但係作為佢嘅女朋友,我覺得冇理由唔得。 eric話擔心架車畀人抄牌,叫我送完cammi就落返,然後再車我返屋企。

有咗避忌,我好留意 alex 手放喺邊度? 沿途alex問我,做乜嘢偷睇佢?alex話一早就知道我哋喺牆角望住佢哋!我就死口唔認。佢再追問想唔想一齊玩一次?我只係敷衍佢,話送cammi返屋企我就會走。如果佢繼續講呢啲嘢,我就會走!呢個時候eric突然出現,幫我 解圍。alex 停曬口,好順利就送咗佢哋返屋企。

離開之後我同eric將之前發生嘅事同曬佢講, eric 反應好大,好想衝上去 搵alex 。但係個心諗,大家都有責任。我見eric反應就ok, 証明佢只係忍唔住, 而唔係想約我送比alex, 心諗算吧!我願意做你架女人。

最後我地都無即刻返屋企, 我地去食糖水, 仲傾左好多心底話, 我覺得我越來越鍾意佢。返到屋企, 我無同老公講當日發生架事情,只係話好攰,老公亦放過我, 但我見老公佢有D失望同妒忌, 我唯有應承佢第日再同佢講, 最後我仲瞓左唔想醒, 但為免老公問問題, 我只好帶住疲倦身軀扮返工然後上左eric屋企。

原來仲有得睇,多謝!

呢個 Alex 認真衰!朋友妻都夠膽非禮,你估甜故咩?

Eric 就算留意唔到,都應該有啲不安,否則唔會上嚟

你最後話願意做 Eric 嘅女人,同唔 (即時) 同老公講,感覺有弦外之音...

好好睇,1口氣追到呢度

覺得樓主越來越控制唔到自己投放既感情,一發不可收拾

睇黎樓主真感情爆發了

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-2-4 03:12 PM 發表 查看引用來源
睇黎樓主真感情爆發了
無感情又點會同佢一齊呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆