上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-30 11:06 PM 發表 查看引用來源

沒有什麼可惜,人生往往如此,今天人負你,他朝你負人.
回望這半生,也許是場夢...,我依家都係咁諗:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 11:54 PM 發表 查看引用來源

如果介懷別人目光, 做人就太辛苦了.
唔同身邊人講, 同我講囉, 我唔係你身邊人:smile_34:
係,所以依家咩都唔理,自己想點就點:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 11:54 PM 發表 查看引用來源

話時話, Icon張相係唔係你自己???
你自己估啦...:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-1 00:01 發表 查看引用來源

回望這半生,也許是場夢...,我依家都係咁諗:smile_42: :smile_42:
人生如夢,歌都有得唱,很快過了多年,景物依舊,人面全非.
所謂青山依舊在,幾度夕陽紅. 少年頭已白, 夢有幾多回?

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-1 00:08 發表 查看引用來源

你自己估啦...:smile_44: :smile_44: :smile_44:
我估一定不是她本人,不似自拍素質.

支持

c兄睇完你同p,都令自己回常!
當年我細經濟唔好我ex大我幾年,我地一齊左4年佢話要結婚!但我話被多一年我,佢唔想!之後就沒左…………
禁哩4-5年我地沒找不家!但早幾果月我工作中有位女士問係到做咩!我回頭看係你……果心係唔知點!禁交換电話後得知不家已婚!
大家婚姻都有小問題!但談話中知道大家重有份情…………但佢人已變不是當初的她!人已去情已變

C hing早,你醉醒落床,已經忘記了上床前既野...

早晨! 你話邊個先???

早晨早晨!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆