上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.1k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-29 03:24 發表 查看引用來源

身材一流….
Thx,一流就唔係啦不過ok啦,keep到個身型嘅

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-29 05:56 發表 查看引用來源
一啲都唔肥,好正😍
自從玩咗瑜珈之後,條腰係再收緊咗,個籮柚係挺啲翹起啲,佢咁貪靚係要付出代價嘅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 09:15 發表 查看引用來源

自從玩咗瑜珈之後,條腰係再收緊咗,個籮柚係挺啲翹起啲,佢咁貪靚係要付出代價嘅
咁付出有價值嘅,而家咁樣fit! 學咗瑜伽有冇玩下乜嘢特別姿勢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-29 09:17 發表 查看引用來源
咁付出有價值嘅,而家咁樣fit! 學咗瑜伽有冇玩下乜嘢特別姿勢?😉
大部分姿勢都玩過啦,多數玩情趣內衣或者玩具多
不過又要講,玩咗瑜伽腰力好咗,坐上嚟嗰種啜吸力係大咗

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 09:28 發表 查看引用來源

大部分姿勢都玩過啦,多數玩情趣內衣或者玩具多
不過又要講,玩咗瑜伽腰力好咗,坐上嚟嗰種啜吸力係大咗
咁都正吖!個Pat Pat挺咗玩狗仔式都正吖!

有d肉地最正 , 視覺手感都好好多

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-29 06:29 發表 查看引用來源

咁比面呀
睇哂妳啲底底相咋😂😂😂

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-1-29 09:40 發表 查看引用來源
有d肉地最正 , 視覺手感都好好多
咁佢一向都有波有籮嘅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-29 09:31 發表 查看引用來源
咁都正吖!個Pat Pat挺咗玩狗仔式都正吖!
近期佢鍾意趷高啲個籮柚,我擘大隻腳喺後面插佢,可能咁更加容易磨到佢G點,同埋佢係多水多汁,咁樣插大家都舒服好enjoy,而且又可以揸到佢對大波波

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:07 發表 查看引用來源

近期佢鍾意趷高啲個籮柚,我擘大隻腳喺後面插佢,可能咁更加容易磨到佢G點,同埋佢係多水多汁,咁樣插大家都舒服好enjoy,而且又可以揸到佢對大波波
咁樣玩法正吖!有冇打佢Pat Pat?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆