上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....尋找CP失樂園K場!

收藏  |  訂閱
53  3.4k

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-16 02:55 PM 發表 查看引用來源
星期日午茶都兩點幾,各人都準備竹戰一翻,我就回家上網先,上到累了又訓陣,訓訓下有人打電話黎,原來系後勤部隊上到,問下準備邊度食飯?安排邊度玩先?又留翻我呢個娛樂組組長決定喎!
聽狼狗仔話88火鍋好食喎, ...
原來係果度,村長~~:smile_o01:

跟我去黑洞好過啦.................

引用:
原帖由 馬交睹仔 於 2009-11-17 12:32 AM 發表 查看引用來源
跟我去黑洞好過啦.................
又黎踩場?:smile_42:

多謝c-hing尋找cp失樂園K場報告...個場好似唔錯咁喎...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-16 02:55 PM 發表 查看引用來源
星期日午茶都兩點幾,各人都準備竹戰一翻,我就回家上網先,上到累了又訓陣,訓訓下有人打電話黎,原來系後勤部隊上到,問下準備邊度食飯?安排邊度玩先?又留翻我呢個娛樂組組長決定喎!
聽狼狗仔話88火鍋好食喎, ...
廣州都有幾間呢類既 K 場 ,我係廣州有時一條冷悶悶地,都會去果度演下酒,Call 的女黎吹下水 :smile_o12:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-17 01:30 AM 發表 查看引用來源

廣州都有幾間呢類既 K 場 ,我係廣州有時一條冷悶悶地,都會去果度演下酒,Call 的女黎吹下水 :smile_o12:
系呀,咁有無去過玩茶藝?:smile_40:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-17 01:34 AM 發表 查看引用來源
系呀,咁有無去過玩茶藝?:smile_40:
係天河去過一檔,聽聞有大學生兼職 Tim :smile_o12:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-17 01:47 AM 發表 查看引用來源

係天河去過一檔,聽聞有大學生兼職 Tim :smile_o12:
系有大學生!

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-17 01:49 AM 發表 查看引用來源
系有大學生!
芳村酒吧街我就識一個營銷女仔係大學生,佢 D 法文同我個客完全溝通到:smile_o12:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-17 01:55 AM 發表 查看引用來源

芳村酒吧街我就識一個營銷女仔係大學生,佢 D 法文同我個客完全溝通到:smile_o12:
利害!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆