上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
1.5k  65.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-5 04:05 PM 發表

去錯區唔緊要...結婚唔好搵錯人就得啦...:smile_46:
今次唔會喇......:smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:11 PM 發表 查看引用來源

今次唔會喇......:smile_34:
恭喜晒...

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-5 03:46 PM 發表

你真系易話為, 話結就結. 一定好受大陸囡囡歡迎呢. :smile_30:

有咩感動事呀... 睇下感唔感動到我 :smile_34:
唔好咁講....佢都無應承我.....
喺元旦日.....同佢去東門行街....食完飯後....搭車返去.....佢話坐公交......我就話坐的士.....等左好耐都車
咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.......最後我搵到一架......到左水庫果頭......就出事喇....
打劫........攞把刀出黎....要錢......我同佢一齊......又驚佢有事.......俾就俾啦.......俾左之後......就慢慢行過黎.....我心諗死喇想做我.......當條友有所行動既時候....我條女擋喺我面前.....同條友死過.......
之後有車經過.......個白牌即刻走.......我條女就受左傷.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

喺元旦日.....同佢去東門行街....食完飯後....搭車返去.....佢話坐公交......我就話坐的士.....等左好耐都車
咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.. ...
洪興十三妹...:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-5 05:06 PM 發表

洪興十三妹...:smile_o12:
無言.......:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.. ...
係個白牌司機打劫你地?俾左幾錢?你有無送佢去醫院?

引用:

元旦日就搞埋d甘既野, 真系吾老泥.... :smile_42:

難怪你會甘感動啦.:smile_40:

系香港扣女既話, 就算你死十次個衰婆都唔想少一忽肉呀. :smile_44:

最後, 無左幾銀??? :smile_41:

p.s.: 我只會在自己住既樓下坐白牌, 出到去寧願等下都未試過坐. :smile_13:

引用:
我條女擋喺我面前.....同條友死過.......
呢 part 可吾可以詳細少少. :smile_38:

唔知第幾

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-5 07:29 PM 發表

呢 part 可吾可以詳細少少. :smile_38:
佢衝出黎不斷用叫條友唔好傷我....跟住就攬住佢對腳.....叫我快走......我睇見我條女用盡一切力量....係咁捉住佢......咁就一齊跤低左......條友就一野拮落我條女背部.....流血.......再拮多野......我就衝埋去......我條女就係咁叫我走.....跟住就有車過黎......我條女就放開佢......條友都有D驚.......即刻就上車走.......
我女友就中左兩野........仲問我有無事........唉.....果一刻攬住佢.....好想喊.......好感動......
之後去左醫院......留左兩日....而家仲未好番......無左2仟人仔......1500港幣......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆