上一頁下一頁
發新話題

復仇記 (算吧啦)

收藏  |  訂閱
326  28.7k

你比我的前男友更恐怖...
雖然他曾恐嚇我說會殺死我...
但也只是說說不做..
although我也因此而惶恐了一段頗長的時間
說實在的我直至現在為止還很恨, 討厭我的前男友
甚至因此而有點討論厭男性...
但我只想一切快點過去
過回我本身的身活

不過我的只是回憶我還可以騙自己什麼也沒發生過
但樓主的女朋友不一樣
疤痕是會跟一輩子的
是一個永久的烙印

你這樣做
間接毀了一個好女孩的一生!
比起那次意外
你傷得她更嚴重

希望你好自為之

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-8 06:17 PM 發表 查看引用來源
但也只是說說不做..
但我只想一切 ...
:'):smile_24::smile_35:被曾經心愛ge 人咁講..仲hurt..仲驚

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-8 06:14 PM 發表 查看引用來源

似波波的朋友...
咩似波波的男人
引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-8 06:13 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=207225014&ptid=9860341][/url]

lazy的朋友:smile_40: :smile_40:
咩事?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-8 06:17 PM 發表
但也只是說說不做..
但我只想一切 ...
愛之深..忙之切...一但睇唔開..真係會恨之入骨...甚至骨髓....到時真係2個都痛苦..仲可能係心靈同肉體都受罪:smile_42:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-8 06:19 PM 發表 查看引用來源
:'):smile_24::smile_35:被曾經心愛ge 人咁講..仲hurt..仲驚
係超驚.. = =
又唔話得俾屋企人聽...
重要夜媽媽先sd個咁ge sms黎...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-8 06:19 PM 發表
:'):smile_24:被曾經心愛ge 人咁講..仲hurt..仲驚
有套movie叫愛你愛到殺死你:smile_35:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-8 06:21 PM 發表 查看引用來源

係超驚.. = =
又唔話得俾屋企人聽...
重要夜媽媽先sd個咁ge sms黎...
熊貓:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-8 06:21 PM 發表 查看引用來源

愛之深..忙之切...一但睇唔開..真係會恨之入骨...甚至骨髓....到時真係2個都痛苦..仲可能係心靈同肉體都受罪:smile_42:
心靈已經受左好大ge傷害...
所以我希望而家真係所有事都完結...

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-6-8 06:22 PM 發表 查看引用來源

熊貓:smile_47: :smile_47:  
火火哥哥好耐冇見

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-8 06:23 PM 發表

心靈已經受左好大ge傷害...
所以我希望而家真係所有事都完結...
幾耐之前ar...而家無野la下...god bless u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆