上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 咩wo 於 2013-12-1 10:24 PM 發表 查看引用來源
一直都做cd-room 不過睇完真係不得不留

岩岩同左4年既女友分手, 睇完好有感慨, 唉
無野的, 開心些, 大把女等你的:smile_34:

好傷感,睇完之後真係喊三聲。到真的失去時,才會明白,才會成熟,但一切為時已晚,一切一切只能留在過去,在夜深人靜時,回想此情此事,獨自涰泣 :')

睇完諗返好多野,之前女朋友一齊六年,可能大家仲細,諗既野唔同,對將來都唔同,
後尾佢鐘意左第二個,再見時佢同我講最愛係我,但係我心中只有感慨,過去了又如何重來...

謝謝各位支持!

今朝11度, 濕度百分之56, 大家記得著多件衫, 女士們亦都做好保濕啦!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 11:52 PM 發表 查看引用來源

Thank you支持, 反正已過去
好多人講,拍拖感受最深一個,往往都不是你結婚果一個。 :smile_44:

看完.......原來在電視裡才發生的情節
日常生活中都會遇到

樓主你的文筆很好,很容易就能帶我們入你的表達意境
完全不似讀不成的書的人

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-2 07:39 AM 發表 查看引用來源

好多人講,拍拖感受最深一個,往往都不是你結婚果一個。 :smile_44:
可以咁講, 但講真, 好多時感受最深亦都同被傷害劃上=

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-12-2 08:46 AM 發表 查看引用來源
看完.......原來在電視裡才發生的情節
日常生活中都會遇到

樓主你的文筆很好,很容易就能帶我們入你的表達意境
完全不似讀不成的書的人
其實電視的情節, 何嘗不是我們每天所發生的種種人和事. 打開報紙, 每天的新聞, 幾出人意表都會找到.

我真的非讀書人, 只是我手寫我心, 希望大家看得開心就好, 或許錯別字太多, 因為我打字比頭腦想得還要快, 又懶作較對, 請各位見諒.

預告一下, 下一集將會回到婚後, 有關香港出軌的另一個故事

相信P的支故事說完了, 作為一個大部份時間是CDROM 的人也來說一下. (給現時的年輕人吧, 我也是四十有多的老餅) 有時怒火的破壞力是可可預計的.  回想多年前女友說要分手, 我只是平淡的回她說, 只要妳她選的, 我會開心見到的, 對自己說不要發怒, 愛人就要全部, 要包容, 要忍讓....
結果是.....今天已快結婚11年了...

伸利...多年來沒有偷食, 不是沒機會.. 只是基於愛及尊重吧...或可能是引誘不足...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆