上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 15:37 發表 查看引用來源

因為佢做酒店嘅,有時有免費房,有一次我同佢去澳門偷跳兩日一夜,扑咗佢三鑊,其中一鑊戴咗個凸點螺紋避孕套,可能佢唔受慣咁強嘅刺激,同埋我懷疑佢嘅G點生得比較低,插佢嘅時候我個龜頭好容易頂到佢G點,狗仔式插到佢妹 ...
插到噴水添呀😍咁3獲佢都嚟到高潮?😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-23 15:51 發表 查看引用來源
插到噴水添呀😍咁3獲佢都嚟到高潮?😍
應該淨係果鑊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 16:03 發表 查看引用來源

應該淨係果鑊
都夠正啦,師兄💪🏾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 15:37 發表 查看引用來源

因為佢做酒店嘅,有時有免費房,有一次我同佢去澳門偷跳兩日一夜,扑咗佢三鑊,其中一鑊戴咗個凸點螺紋避孕套,可能佢唔受慣咁強嘅刺激,同埋我懷疑佢嘅G點生得比較低,插佢嘅時候我個龜頭好容易頂到佢G點,狗仔式插到佢妹 ...
澳門酒店唔叫平,除非有折, 唔係去台日反而抵好多.

唔好睇小凸點螺紋避孕套, 羊眼圈呢種簡單嘅小道具, 有時真係玩到女方HIGH 撚晒

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-23 16:50 發表 查看引用來源

澳門酒店唔叫平,除非有折, 唔係去台日反而抵好多.

唔好睇小凸點螺紋避孕套, 羊眼圈呢種簡單嘅小道具, 有時真係玩到女方HIGH 撚晒
我紅顏做酒店係攞免費房🤫🤫
我同我老婆一個鬆啲月用曬一打凸點螺紋避孕套,都屌得佢好high🤭不過我老婆真係大食嘅,因為唔計冇帶套內射,真係平均唔夠三日一鑊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 13:23 發表 查看引用來源

我覺得都係中等啫,我平均個幾月先見下佢,而且唔係見親佢都扑嘢,我唔覺得佢性需要特別大,不過同佢扑嘢都唔想帶袋,因為佢有避孕🤫🤫
玩到唔想帶袋嘅良家, 可遇不可求, 真係爽呢.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-23 17:01 發表 查看引用來源

玩到唔想帶袋嘅良家, 可遇不可求, 真係爽呢.
其實都怪怪哋,佢臨離婚之前同佢個男朋友反而一定要佢帶袋,雖然嗰時佢都有避孕

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 17:03 發表 查看引用來源

其實都怪怪哋,佢臨離婚之前同佢個男朋友反而一定要佢帶袋,雖然嗰時佢都有避孕
唔怪, 離婚後, 女人想法會唔同

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 13:26 發表 查看引用來源

我同佢都唔係成日扑嘢啫,之後都有慢慢開發佢,佢都肯接受嘅,玩玩具就一定有,不過同佢玩高踭鞋絲襪多啲,因為佢條腿真係幾靚,不過都係我開發教佢玩
畀佢真實波波你睇下🤫🤫 ...
正吖!都幾大吖!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 13:48 發表 查看引用來源

一早知佢有避孕,第一次同佢扑嘢已經冇帶袋,同佢屌一定係內射
咁仲正啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆