上一頁下一頁
發新話題

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

收藏  |  訂閱
235  48.2k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-29 12:01 AM 發表 查看引用來源

丫係喎,,哇呢間好鬼近我以前學校..我成日去果頭附近架..
不過我係多去名店廊果間..
要過海咁遠既

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

咦, 你去開邊頭先...你一定有機會架! 因為我今日去既地方你間唔中都會去!
我去開都係新界區bor.....因為我識D partners=]XDD
how about u?!

引用:
原帖由 M_G 於 2009-10-29 12:11 AM 發表 查看引用來源

我去開都係新界區bor.....因為我識D partners=]XDD
how about u?!
cb 同港島東區..hehe 你有冇去開先..

引用:
原帖由 s.fish 於 2009-10-29 12:04 AM 發表 查看引用來源

下次我又去...............:smile_22:
haha 你唔洗返工架咩...我一放學就去架啦...d 時間你一定唔會撞到我

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 29/10/2009 12:23 AM 發表 查看引用來源

haha 你唔洗返工架咩...我一放學就去架啦...d 時間你一定唔會撞到我
你講得啱! 我真係唔洗返工....................住! 你放幾點呀...................hahaha!

wowowowo
don't be there gain la :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 s.fish 於 2009-10-29 12:31 AM 發表 查看引用來源

你講得啱! 我真係唔洗返工....................住! 你放幾點呀...................hahaha!
話你聽咪即係送上門haha 我冇咁stupid...
點解唔洗返工既, 二世祖?!:smile_o10:

:smile_30:  樓主令starxx 生意會多好多

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 29/10/2009 12:55 AM 發表 查看引用來源

話你聽咪即係送上門haha 我冇咁stupid...
點解唔洗返工既, 二世祖?!:smile_o10:
我地呢d窮等人家黎架! 要做架! 不過暫時放緊假庶!
你唔講! 我唯有...................五,六點..........見到長腿靚女望多兩眼囉:smile_30: :smile_30:

thank for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆