上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
1.5k  65.8k

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-5 07:26 PM 發表

元旦日就搞埋d甘既野, 真系吾老泥.... :smile_42:

難怪你會甘感動啦.:smile_40:

系香港扣女既話, 就算你死十次個衰婆都唔想少一忽肉呀. :smile_44:

最後, 無左幾銀??? :smile_41:

p.s.: 我只會在 ...
無錯......喺香港........D港女一定唔會咁做........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-6 09:41 AM 發表 查看引用來源

佢衝出黎不斷用叫條友唔好傷我....跟住就攬住佢對腳.....叫我快走......我睇見我條女用盡一切力量....係咁捉住佢......咁就一齊跤低左......條友就一野拮落我條女背部.....流血.......再拮多野......我就衝埋去... ...
好感動呀...:smile_o06:

但係點解你反應咁慢架...:smile_39: :smile_39:

事後我問我條女....點解咁做....佢話我大好前途......唔可以有事.....反而佢自己就爛命一條....唉........:') :') :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 09:55 AM 發表

但係點解你反應咁慢架...:smile_39: :smile_39:
我無諗過我條女會衝出黎.......我都有諗過同條友死過.........係我條女佢好兇咁望住我叫我走......不斷咁叫我走......

嘩.....呢條船...真有情有義啊...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 09:55 AM 發表 查看引用來源

我真系笑左出黎...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-6 10:07 AM 發表 查看引用來源

我無諗過我條女會衝出黎.......我都有諗過同條友死過.........係我條女佢好兇咁望住我叫我走......不斷咁叫我走......
咁你有無聽你條女話, 真系走呀??? :smile_30:

講完笑啦, 你條女傷得嚴唔嚴重呀???? :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-6 10:07 AM 發表 查看引用來源

你見條女同條友糾纏緊...你應該第一時間衝埋去幫手先係...你條女可能唔會受傷...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-6 10:22 AM 發表

咁你有無聽你條女話, 真系走呀??? :smile_30:

講完笑啦, 你條女傷得嚴唔嚴重呀???? :smile_13:
而家個傷口都仲係好痛.......叫做行得走得咁........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 10:23 AM 發表

你見條女同條友糾纏緊...你應該第一時間衝埋去幫手先係...你條女可能唔會受傷...:smile_38: :smile_38:
係.....我可能喺果一時間慢左反應.......但太快喇........我起番身果時.....已經有車過緊黎.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆