上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 11

收藏  |  訂閱
1.5k  39.9k

RTHK2今天(3/Mar)早上 錄音訪問沉船客

RTHK2  今天(3/Mar)  晨光第一線節目  早上 錄音訪問沉船客 ,
女主角(藉貫:湖北)五年前在港短期搵食
時段 : 0830-0845 (Part1) ---  明天Part 2 或 後天Part 3......
Topic : 平凡人的不平凡事: 現代香城浪子

人間有情,世間有愛(真假難定).....
Never ending story apply for all human being (including female

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 10:58 AM 發表 查看引用來源

如果囡囡真的變了質..你便要引刀一快..壯士斷臂了..
斷臂就好啦,唔好斷腸:smile_13:

引用:
原帖由 ktchan01 於 2010-3-8 04:16 AM 發表 查看引用來源
我都沉左船成4-5年 而家星期日仲分埋手~間屋唔知仲租唔租好呀~
成4,5年都未結婚,所以、、、

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

我都唔知可以點做........:smile_24:
要break the ice,就要有人去做點比較瘋癲的事情,如先結婚或搞大個肚先、、、、

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-8 12:03 PM 發表 查看引用來源

成4,5年都未結婚,所以、、、

一齊4,5年,宜家都係離婚既時候喇

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 10:51 AM 發表 查看引用來源

有緣一定會再相聚的..相信我吧..
但是很多北上的緣份都是港男作主動,及靠金錢去製造機會。

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-8 12:09 PM 發表 查看引用來源
一齊4,5年,宜家都係離婚既時候喇
沒有那麼快,6,7年差不多

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-8 11:46 AM 發表 查看引用來源
尋晚返來,都唔知开左新舖tim:smile_27:
上唔到頭注香:smile_39:

各位船員午安~~~~有新的地方了!!!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-8 11:57 AM 發表 查看引用來源
斷臂就好啦,唔好斷腸:smile_13:
最好斷片..咩都唔記得晒:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆