上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  103.0k

引用:
原帖由 S-K 於 2009-3-31 11:39 PM 發表 查看引用來源

唔好意思我又黎呃分:smile_13:
沉唔係問題最緊要沉完識浮番上水面
溫馨提示 : 唔識游泳沉之前記得帶水泡,沉落水低就唔好啦 呵呵
當我每一次想沉的時候,就是囡囡問我要錢的時候了...由於錢對我來講是很重要的,自己搵錢又唔係多,所以拒絕了...我諗我都係好難沉...:smile_13:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-28 09:53 AM 發表 查看引用來源
我都沉左十年多啦..到衣家仲係水中間:')
高師兄,講吓你的感情狀況, 沈十年咁厲害...大家分享吓...

各位沉船ching多是幾多歲? 都是單身的嗎?:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-1 12:49 PM 發表 查看引用來源

當我每一次想沉的時候,就是囡囡問我要錢的時候了...由於錢對我來講是很重要的,自己搵錢又唔係多,所以拒絕了...我諗我都係好難沉...:smile_13:
點解你可以咁理智,男人唔係只要女仔對你溫柔,順你意床上點到得時侯
唔係應該完全唔記女仔對你係真與假,自動自覺做女仔EPS嗎:smile_44:
其實你地上大陸玩每月要用幾多錢,玩完回HK會唔會覺得心靈上空虛唔實在:smile_13:

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-2 10:06 AM 發表 查看引用來源

點解你可以咁理智,男人唔係只要女仔對你溫柔,順你意床上點到得時侯
唔係應該完全唔記女仔對你係真與假,自動自覺做女仔EPS嗎:smile_44:
其實你地上大陸玩每月要用幾多錢,玩完回HK會唔會覺得心靈上空虛唔實在:s ...
沒錯,某程度上我較理智的,主要是意識到上面啲夜場囡囡最終目的都是要錢,一來我自問唔係好靚仔,二來我自己搵錢唔算多,所以自問條件只是一般,之前有個桑拿囡囡叫我包佢,個囡囡係我玩咁耐以來我覺得係最靚,由於價錢太貴而拒絕了她,錢係考慮因素,同埋我可以用這個價去玩唔同類型的囡囡很多次,所以經過種種考慮,放棄包佢,可能自己唔可以對住同一個囡囡太耐,會厭倦的,就算個囡囡對我幾溫柔,幾順我意都好啦,我潛意識都覺得佢係假,同埋當囡囡一向我提及錢,就立刻意識到佢既目的,不過又咁講,佢地個牌頭寫明係要錢,如果唔係都唔駛去桑拿做啦,無可厚非,佢無問題,我有自知之明,唔會扮情聖,我樂意做嫖客的角色,其實我覺得自己已經好幸福了,可以用錢來買自己既心頭好,因有時見到上面桑拿啲侍應,服務員,他們人工少,日日見住啲靚女走黎走去,睇到口水都流埋,但又好無奈...我平均每月駛五六千,玩完返香港會有點失落,因為上去滿足了生理需要,但心靈上的空虛是填補不了...但無辨法了,因為這是遊戲規則...:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-2 01:41 PM 發表 查看引用來源

沒錯,某程度上我較理智的,主要是意識到上面啲夜場囡囡最終目的都是要錢,一來我自問唔係好靚仔,二來我自己搵錢唔算多,所以自問條件只是一般,之前有個桑拿囡囡叫我包佢,個囡囡係我玩咁耐以來我覺得係 ...
龍兄這麼理性的想法是不會沉船的,
能清楚自己的想法同要求也算是種福份,
其實這樣有好有吾好吧

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-2 10:06 AM 發表 查看引用來源

其實你地上大陸玩每月要用幾多錢,玩完回HK會唔會覺得心靈上空虛唔實在:s ...
當然吾會吧,只要有點人生經驗,再加上北上年資有番甘上下,
好容易會睇穿對方是真是假,特別係有時D野真係直覺,自己點都呃吾到自己好耐;
相信好多師兄沉船,都係比女女美貌、身材及服從性所征服,
呢D都係某部份香港男人在香港女仔身上不容易得到的。
大陸就好似一個美夢,分吾清楚的話就好似一個虛擬既世界一樣,
所以有好多人樂此不疲,但若然有日真係要談到感情,又有幾多個能達成目標呢...:smile_45:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-4-2 14:32 發表 查看引用來源

當然吾會吧,只要有點人生經驗,再加上北上年資有番甘上下,
好容易會睇穿對方是真是假,特別係有時D野真係直覺,點都呃吾到自己好耐;
相信好多師兄沉船,都係比女女美貌、身材及服從性所征服,
呢D都係某 ...
其實人咁辛苦工作..生活上不停奮鬥...為咗乜??
咪又係追求夢想...買樓...買車...結婚..生仔...
沉船...係心靈上嘅滿足...只因想揾個條件好啲...
又可以一齊生活到嘅伴侶...當然有時個夢好快醒...
但有開心過咪ok囉...感情嘅嘢 always 你情我願嘛..
俾人呃咪當發場夢...無人呃咪夢境成真囉...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-2 03:18 PM 發表 查看引用來源

其實人咁辛苦工作..生活上不停奮鬥...為咗乜??
咪又係追求夢想...買樓...買車...結婚..生仔...
沉船...係心靈上嘅滿足...只因想揾個條件好啲...
又可以一齊生活到嘅伴侶...當然 ...
男人有時西迷真係係好難講既,睇落仲有D羅黎賤,
不過修成正果呢樣野點都係講緣份,
始終要系一個最複雜的地方(夜場)做最複雜既事(感情);
吾係個個學到可樂兄甘豁達架,
所以你可以個個星期都甘開心:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-4-2 18:26 發表 查看引用來源

男人有時西迷真係係好難講既,睇落仲有D羅黎賤,
不過修成正果呢樣野點都係講緣份,
始終要系一個最複雜的地方(夜場)做最複雜既事(感情);
吾係個個學到可樂兄甘豁達架,
所以你可以個個星期都甘開心:s ...
有時都唔知係眾人皆醒我獨醉

定係眾人忽醉我獨醒啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆