上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.0k

米兄,啱啱睇完一位前輩嘅故仔(書名唔開啦 ),同古惑仔有關,幾好睇,寫得好有江湖味,不過有啲唔夠喉,搞到我諗番起之前米兄寫嘅灣仔之虎,又好想米兄寫下多啲呢類江湖情色故事

米師兄今晚回家慢慢睇

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-28 09:28 AM 發表 查看引用來源

師兄你嘅喜好, 越嚟越冷門囉喎。。
係架,所以如果我純個人喜好咁寫文,收視一早食谷種。。。
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

不過鍾小姐呢個吳尊LOOK,仲有ELLA個男仔LOOK,
仲有<SHE IS THE MAN>。。。好多男仔頭,
我都J個架拉,連AV我都鐘意睇<男子之格好>系列架!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-28 07:28 PM 發表 查看引用來源

係咪 Mandy 篇 "雄哥" 呀? (精華第二版)
唔係,我係响x言處睇到嘅
寫埋“康媚”呢篇文後,我要追睇另一位重量級前輩嘅文,據聞呢位前輩生性風流倜儻,寫嘅文成日要觸動讀者心靈,前嗰排重搞咗篇重遇中學女同學,又同青梅竹馬嘅義妹來個三角關係,情懷感十足,所以要睇睇佢舊時啲文,學習一下啦:smile_30:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-28 11:45 AM 發表 查看引用來源

太過份拉。。。師叔先岩岩幫你口爆、吞精,你咁快就唸起第二、第三個女人?
:'):'):'):'):'):'):')
係呀, 一波未平一波又起, 精彩呀喱 :smile_30:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-28 05:22 PM 發表 查看引用來源
米兄,啱啱睇完一位前輩嘅故仔(書名唔開啦 ),同古惑仔有關,幾好睇,寫得好有江湖味,不過有啲唔夠喉,搞到我諗番起之前米兄寫嘅灣仔之虎,又好想米兄寫下多啲呢類江湖情色故事
肯兄, 知你講緊邊一篇, 話時話, 江湖文真係幾好寫, 但係我寫嘅時候, 就較少機會舒洩內心, 所以只係興起先至玩下,
留意我嚟緊一篇新嘢, 你應該會鍾意, 因為有你嘅元素影響在內

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-1-28 06:47 PM 發表 查看引用來源
米師兄今晚回家慢慢睇
farm 師兄真係要慢慢睇, 今集射咗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆