上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-3 02:09 PM 發表 查看引用來源
當我聽到H的聲線, 已估計到佢有事發生了, 我又原本準備戲皮笑臉的態度, 改為正經起來, 我故意壓低聲線 :-
我 : 你點呀, 無事嗎?
H : 我無野 (好明顯聽到有野囉)
我 : LUNCH得唔得閒? 我請你食LUNCH (明明係佢請我 ...
眞係好好睇。

一句「點解你對我咁好?」,勾起我好多回憶!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-3 10:37 PM 發表 查看引用來源

咁嚴重:smile_34:
咁多年 discuss 都未試過追 post 追得咁密 , 真係追車都冇辛苦 , 師兄你好野:smile_34:

引用:
原帖由 pajpaj 於 2013-12-3 11:22 PM 發表 查看引用來源

眞係好好睇。

一句「點解你對我咁好?」,勾起我好多回憶!
Thank you

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-3 11:26 PM 發表 查看引用來源

咁多年 discuss 都未試過追 post 追得咁密 , 真係追車都冇辛苦 , 師兄你好野:smile_34:
哈哈, 讓你兩條電燈柱, 見到尾燈當你贏:smile_34:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-3 11:04 PM 發表 查看引用來源

你最叻, 你什麼都估到:smile_34:
你個POST受歡迎丫MA:smile_o12:
26號出POST,今日已經超過10萬個查看:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

26號出POST,今日已經超過10萬個查看:smile_o12: :smile_o12:
真係寫得好。我唔追開post少留言,都忍唔住............. 留言。

好一招欲擒故縱

毒癮起....又上黎睇下有無貨
漫漫長夜點算好呀

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

呃餐飯仔食, 唔好炸形啦

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-4 12:24 AM 發表 查看引用來源

真係寫得好。我唔追開post少留言,都忍唔住............. 留言。

我好多錯字, 但又懶得改.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆