上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.7k

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-3 10:57 PM 發表 查看引用來源
我想問一個 多唔多bg送野比人....
因為有位送野比我 同佢識左半年....佢放假去旅行買左野比我....
係咪證明左我有少少地位
請問有無人答到我:smile_27: 因為D部長 服務員等等都話第一次見bg送野比客人...

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-4 07:36 PM 發表 查看引用來源

請問有無人答到我:smile_27: 因為D部長 服務員等等都話第一次見bg送野比客人...
係咪想沉先:smile_41:

引用:
原帖由 194417709 於 2009-8-4 07:42 PM 發表 查看引用來源

係咪想沉先:smile_41:
咁又唔係wor 只不過我想知我係佢心中係咪有少少地位

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-4 09:06 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係wor 只不過我想知我係佢心中係咪有少少地位
咁梗係有少少地位先至識買野比你啦

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-4 07:36 PM 發表

信則有....不信則無.....真真假假.....是歡場藝術又好......是囡囡客戶服務專業又好......重點係....你可否開心滿意.....真相好多時候......都是以悲劇收場.....所以何必執着真相.....好好享受當下吧......

我個人經驗......曾經代囡囡.......買過相同小禮物+多份.......送比不同的男朋友.......Good Luck...Brother........

:smile_o10: 生意難撈, 可能有人值此聯絡番的客
人人有份都未定

送nokia5800比人   :smile_35:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-8-5 12:53 AM 發表 查看引用來源

信則有....不信則無.....真真假假.....是歡場藝術又好......是囡囡客戶服務專業又好......重點係....你可否開心滿意.....真相好多時候......都是以悲劇收場.....所以何必執着真相.....好好享受當下吧..... ...
咁又係....
不過件野佢係北京買過來的

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-5 10:15 PM 發表

咁又係....
不過件野佢係北京買過來的
.....有淘寶網之後.....邊分東南西北......anyway....有野收.....點都好過冇野收......

回覆 53# 的帖子

ching 唔駛心思思啦,  即使bg送野俾你, 都唔代表d乜 , 我以前都收過bg送的東西,  又成日同佢傾電話 , 咁又點 ?  只係代表你係佢其中一個熟客 , 可能你成日搵佢,  所以佢先會對你好一點 ,  根本唔代表d乜 .  樓上的S兄講得好,  真相通常都是"殘酷" 的,  北上尋歡點解要咁多心,  要咁執著呢 ?   我可以同ching 講,  好多時bg的舉動和對客人的態度,  都係好難解釋到, 即使你問佢點解對你咁好, 佢都可能答唔到你 , 因為可能根本沒有真實答案,  只係你係佢熟客, 佢想留住你, 幫佢做多d call鐘, 佢自然會對你好一點 ,  呢樣野你上去玩得多自然會明白, 不必執著於bg心中是否有你的存在, 因為呢個係" meaningless" 的 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆