上一頁下一頁
發新話題

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

收藏  |  訂閱
235  48.3k

好耐無見呀.....傻妹:smile_o01:

引用:
原帖由 s.fish 於 2009-10-29 12:59 AM 發表 查看引用來源

我地呢d窮等人家黎架! 要做架! 不過暫時放緊假庶!
你唔講! 我唯有...................五,六點..........見到長腿靚女望多兩眼囉:smile_30: :smile_30:
咁你一定唔會見到我啦xd

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-10-29 01:39 AM 發表 查看引用來源
好耐無見呀.....傻妹:smile_o01:
係呀...:smile_o05::smile_o05:

等左妳甘耐.........繼續激落去丫

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-10-29 01:55 AM 發表 查看引用來源
等左妳甘耐.........繼續激落去丫
dry左好耐, BF又去10日旅行...好DRY呀:smile_o03:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-28 06:20 PM 發表 查看引用來源
我呢一刻坐左向好耐冇黎既STARBUXXX BRANCH, 只因呢度係小妹覺得最多人無故同我搭訕既一間STARBUXXX
小妹向度用LAPTOP做緊ESSAY..坐左都2個中啦
係半個中前隔離枱有三個FOREIGNERS坐低, 2男1女, 係一對COUPL ...
support下先

變態鬼佬一個....

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-29 11:11 AM 發表

dry左好耐, BF又去10日旅行...好DRY呀
咁你有咩打算呢?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

dry左好耐, BF又去10日旅行...好DRY呀:smile_o03:

佢就正啦

引用:
原帖由 Qmepls 於 2009-10-29 12:05 PM 發表 查看引用來源

咁你有咩打算呢?
咦低調人又變番高調既, 又話以後唔出聲既..:smile_o06:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-29 12:35 PM 發表 查看引用來源

佢就正啦
仲要去歐洲呀, 係勁正!:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆