上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 11

收藏  |  訂閱
1.5k  39.9k

引用:
原帖由 JML 於 2010-3-8 11:55 AM 發表 查看引用來源
RTHK2  今天(3/Mar)  晨光第一線節目  早上 錄音訪問沉船客 ,
女主角(藉貫:湖北)五年前在港短期搵食
時段 : 0830-0845 (Part1) ---  明天Part 2 或 後天Part 3......
Topic : 平凡人的不平凡事: 現代香城浪子
...
多謝師兄提供資料:smile_o12:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-8 12:07 PM 發表 查看引用來源

要break the ice,就要有人去做點比較瘋癲的事情,如先結婚或搞大個肚先、、、、

水唔水貢激先:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-8 12:14 PM 發表 查看引用來源

但是很多北上的緣份都是港男作主動,及靠金錢去製造機會。

這種模式的緣好多都是-->孽緣

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-8 12:07 PM 發表

要break the ice,就要有人去做點比較瘋癲的事情,如先結婚或搞大個肚先、、、、

當事情未解決的時候.......有些決定就要審慎考慮......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 12:53 PM 發表

這種模式的緣好多都是-->孽緣
絕對認同.....

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-3-8 12:48 PM 發表 查看引用來源
各位船員午安~~~~有新的地方了!!!
訂左隻新船牙?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-8 12:57 PM 發表 查看引用來源

絕對認同.....
我朋友條女同我講..初初唔鍾意我朋友..只是我朋友不斷用錢去打動佢..佢先至同我朋友一起..依家仲話越黎越愛TIM..我朋友依家用少了錢係佢身上..不過依家又煩結婚..

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-8 01:06 PM 發表 查看引用來源
訂左隻新船牙?
行緊啦..鐵達尼11號:smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 01:11 PM 發表 查看引用來源

我朋友條女同我講..初初唔鍾意我朋友..只是我朋友不斷用錢去打動佢..佢先至同我朋友一起..依家仲話越黎越愛TIM..我朋友依家用少了錢係佢身上..不過依家又煩結婚..
可以用錢打動到既女,執到都要巧巧想下

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 01:13 PM 發表 查看引用來源

行緊啦..鐵達尼11號:smile_34:
人地就鐵達尼,我只有獨木舟,出唔到大海:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆