上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  103.0k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-2 01:41 PM 發表 查看引用來源

沒錯,某程度上我較理智的,主要是意識到上面啲夜場囡囡最終目的都是要錢,一來我自問唔係好靚仔,二來我自己搵錢唔算多,所以自問條件只是一般,之前有個桑拿囡囡叫我包佢,個囡囡係我玩咁耐以來我覺得係 ...
每月玩5 , 6000對我黎講完全倒錢落海,我寧願錢拎去旅行,可能我係女仔唔明白男人心態啦
講真我對HK男仔無咩信心,10個有9個上大陸玩,我完全無法接受身邊人係咁 :smile_13:
倒轉我係男人可能會好似你地咁,女人送到上門唔食對唔住自己=.=

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-3 10:39 AM 發表 查看引用來源

每月玩5 , 6000對我黎講完全倒錢落海,我寧願錢拎去旅行,可能我係女仔唔明白男人心態啦
講真我對HK男仔無咩信心,10個有9個上大陸玩,我完全無法接受身邊人係咁 :smile_13:
倒轉我係男人可能會好似你地咁,女人送 ...
這只是每個人的興趣,嗜好唔同啫,你對個樣嘢有興趣,你自然會願意駛多啲錢都唔會介意,等如你鍾意去旅行,你也會願意駛多啲錢去日本,歐洲等消費較貴的地方咁解囉,我識得有個朋友鍾意影相,你買支過萬既鏡頭都亳不手軟,面不改容,就是因為這是他的興趣,愛好,而我的興趣就是上去玩,所以我願意駛多少少,當然我都會睇住個荷包做人,唔好玩到亂晒蘢,睇餸食飯...我的左右銘-(人生苦短,及時行樂)...你講得啱,十個男九個都會去滾,只是滾得多定少咁解...我以前有香港女朋友都試過去偷食,但事後感到好不安和內疚,之後都冇去滾直至和女朋友分手先出番黎玩,至於和女朋友分手不是因為我出去滾(她應該唔知),而是我唔想結婚住,但佢又好想早啲結婚...至於有女送上門,在於我來說都唔一定會食...嘿嘿...另外想問吓你點睇港男呀?會唔會擔心搵唔到男朋友,因為你對男人冇信心:smile_38:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-4-2 02:25 PM 發表 查看引用來源

龍兄這麼理性的想法是不會沉船的,
能清楚自己的想法同要求也算是種福份,
其實這樣有好有吾好吧
神獸兄,你好,其實又咁講鴉,只是到目前為止我所遇到既囡囡符合唔到我既要求啫,邊類型既女先可以令我沈???佢好節儉,啱傾,容易相處,脾氣好,當然係靚女啦,唔一定好好身材,溫柔細心,處處為我設想...要集合晒以上既條件我先會沈,你諗吓,我幾難沈...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-3 05:37 PM 發表

神獸兄,你好,其實又咁講鴉,只是到目前為止我所遇到既囡囡符合唔到我既要求啫,邊類型既女先可以令我沈???佢好節儉,啱傾,容易相處,脾氣好,當然係靚女啦,唔一定好好身材,溫柔細心,處處為我設想...要集合晒以上既條件我先會沈,你諗吓,我幾難沈...
.......如一個本質既咁好條件既囡囡.....在現實中點會冇男朋友....咁好條件仲會出黎做.....經濟上一定有極大的需要.........所以佢會不會......對一個斤斤計較.....下下計足錢既嫖客付出真感情先......唔好咁天真......想法太不附合現實........

睇咗咁多Post, 發覺我係成個討論區最On9果個。只係沉過兩個正骨女咁大把, 但係......食唔倒
兩個質素都不算太高, 約出街食飯去玩OK, 又叫我買呢D果D, 但到最後關頭叫我睇長線唔好咁心急喎:')  痴架! 我肯定大把ching仲心急過我啦! 我條件也算OK, 樣係咁二, 口才都OK, 錢都肯花, 出左2-3次街, 每件各使左2千幾元(淨玩買野), 食白果. 第二件叫我對佢真心, 認識多D先, 我采佢都傻, 放棄:smile_35: 。 我唔沉K女, 上K餐餐清。
預咗比你地笑, 大陸女都搞唔掂, On9到無人有。:')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-3 04:48 PM 發表 查看引用來源

這只是每個人的興趣,嗜好唔同啫,你對個樣嘢有興趣,你自然會願意駛多啲錢都唔會介意,等如你鍾意去旅行,你也會願意駛多啲錢去日本,歐洲等消費較貴的地方咁解囉,我識得有個朋友鍾意 ...
HK男人係咪特別鐘意滾當然唔係,全世界一樣貓點會唔食魚,
HK男人比好多地方對女人有風度,只係有某部份可能自卑心強,一開口就港女...,好似全香港女人得罪佢咁,
當然每地方有好與唔好,你覺得唔好無人揸住支槍指住你同佢一齊,無必要不停踩某一方,
講人之前有無諗諗自己又有幾好呢,男女雙方無必要為港女呢個字爭吵,睇完咪算囉,
咁得閒為呢2個字嘈不如用呢D時間做其他事仲好,爭吵好傷神事我好懶所以係唔會做 呵呵
咁岩我就係你心目中想要性格,可惜我有男友 呵呵
佢係一個好小回大陸人,就算回同家人一齊,所以暫時對佢仲有信心,
將來係點唔知啦,到時再算呵呵

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-4 01:01 PM 發表

HK男人比好多地方對女人有風度,只係有某部份可能自卑心強,一開口就港女...,好似全香港女人得罪佢咁,
當然每地方有好與唔好,你覺得唔好無人揸住支 ...
.....個D只係50步....笑百步既港仔......香港大把好女人.......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-4-4 02:16 AM 發表 查看引用來源

.......如一個本質既咁好條件既囡囡.....在現實中點會冇男朋友....咁好條件仲會出黎做.....經濟上一定有極大的需要.........所以佢會不會......對一個斤斤計較.....下下計足錢既嫖客付出真感情先......唔好 ...
S兄講得冇錯,所以我係唔會係夜場沉船的...:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 S-K 於 2009-4-4 01:01 PM 發表 查看引用來源

當然每地方有好與唔好,你覺得唔好無人揸住支 ...
SK師姐所言什是,絕對贊同,其實每一個地方都有好人同壞人,沒需要刻意去標籤某一個地方的人,好多人對香港女仔有個壞的印象,只因他們在生活中所遇到的不快的經歷而有感而發,究竟係邊個的問題?不得而知,但中肯的講句,好多時都係兩方都有問題,需要平心靜氣坐低慢慢傾.....我之前個香港女朋友都好好架,做到晒我所要求的嘢, 但好可惜我仲未定性,仲係好想去玩,而佢就想盡快安定下來,結婚生仔,我諗番真係好對佢唔住,拖左佢咁耐(7年),因我真係好唔捨得,但唔知點解,我有時夜晚睇電視,見到人結婚,拍拖,好開心的時候,我就諗起佢,仲即時眼濕濕TIM,其實自己內心都好矛盾...我覺得好多男人都有咁既情況,想身邊有一個女朋友(心理需要), 但同時又想有多個性伴侶(生理需要)...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆