上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  47.5k

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 09:11 PM 發表 查看引用來源

你可以試下喎。。
佢都會開心0的架。。。
我間中都有用..............................

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 09:05 PM 發表 查看引用來源

係架, 用口帶仲暖呀.
用口甘高難度=.=下次試下得唔得先:smile_o05:

p.s.轉左簽名檔唔錯wo^^

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 09:04 PM 發表 查看引用來源

係架... 你都可以試下, 如果有用開套既話
:smile_47:咁不如幫我用口帶啦~hehe

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-22 10:10 PM 發表 查看引用來源

擺o係咀到, )字咀咁含住... 好似含腸咁含落去乍麻~haha
Joyce...一定難你唔倒架~ professional!
catcat幫完我到你幫我呀!

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-22 22:10 發表 查看引用來源

死啦... 我唔識點幫你帶喎....

多謝呀...

引用:
原帖由 bosco1005 於 2009-11-22 10:12 PM 發表 查看引用來源

擺o係咀到, )字咀咁含住... 好似含腸咁含落去乍麻~haha
Joyce...一定難你唔倒架~ professional!
catcat幫完我到你幫我呀!
未訓就發夢喇你
個dom軟淋淋點含住幫佢帶ar=.=

hard to use mouth to wear for my bf la,, his ihead is too big ^^

引用:
原帖由 sue_bb2000 於 2009-11-22 23:16 發表 查看引用來源
hard to use mouth to wear for my bf la,, his ihead is too big ^^
引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-22 23:01 發表 查看引用來源

未訓就發夢喇你
個dom軟淋淋點含住幫佢帶ar=.=
要有0的技巧架... 要有耐性慢慢一下一下咁含落去架.

用口帶domdom係高深學問呢hehehe
樓主你對黑絲.......ok喎:smile_o05:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2009-11-22 23:34 發表 查看引用來源
用口帶domdom係高深學問呢hehehe
樓主你對黑絲.......ok喎:smile_o05:
我攪左好多次先掂咋

多謝你讚我對黑絲喎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆