上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
1.5k  65.8k

我有個Friend上年年中同一個DJ結左婚,都係因為一劾既感動…我個Friend出面爭人錢,而DJ則同意幫手我個Friend還錢…

條女又真係有情有義, 但結婚將會面對n x n 咁多問題, 先照好佢, 一切冷靜下來再想!  無謂後悔!:smile_o06:

多謝各位關心....下星期我唔喺香港.....要去開會....喺呢段時間.....我會認真考慮這個問題....就試下同佢分開一下.......
可能到時自己既思維會清晰一點......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 10:23 AM 發表

你見條女同條友糾纏緊...你應該第一時間衝埋去幫手先係...你條女可能唔會受傷...:smile_38: :smile_38:
可能師兄個刻真係好驚呢....:smile_o14: :smile_o01:

早晨~~~各位船員~~~

我相信船到橋頭自然直的!!!

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2010-1-7 11:04 PM 發表 查看引用來源

可能師兄個刻真係好驚呢....:smile_o14: :smile_o01:
應該係...:smile_o05:

你最近好呀...:smile_o15: 是否同之前個囡囡分手了...:smile_14: :smile_14:

早晨.....各位...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-8 10:28 AM 發表 查看引用來源
早晨.....各位...
早晨呀...K仔...:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-8 10:54 AM 發表

早晨呀...K仔...:smile_o15:
K仔
龍兄......早.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-8 11:13 AM 發表 查看引用來源

K仔
龍兄......早.....
K佬... 早啊 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆