上一頁下一頁
發新話題

京Do湯泉

收藏  |  訂閱
71  18.4k

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-5 16:12 發表 查看引用來源
D鬆腿都幾靚女,我点了600,真人六成似。要入房先進取,可互動。
師兄黃金海中泰式有冇介紹?

我淨係松腿都洗左8-9舊, 無錢入房按身  技C話下次用美團買劵, 入房按可送兩個大堂0

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-6 15:39 發表 查看引用來源
我淨係松腿都洗左8-9舊, 無錢入房按身  技C話下次用美團買劵, 入房按可送兩個大堂0
明白,送大堂項目的,多數唔會送鬆腿

睇完各師兄分享,忍唔住上去試249團購正骨,甚多驚喜。

入房盲盒派了技師100號,比平常正骨技師後生和亮麗。邊按邊口花試探,攞咗幾個bonus,女女話吾係個個有,師兄可自己嘗試。

十分驚喜,原先以為同其他場正骨一樣悶,佢話佢有做推油。另外正骨力度超勁,我吾受力,叫她盡量温柔。

回覆 62# Man1965 的帖子

大堂劣至口吐白沫?😎😎😎😎

回覆 65# estateman 的帖子

呢間野好似要入房先有得升空,我都幫趁過一次。

回覆 66# 不能打出堅持男 的帖子

是的,我上次都是入房才可互動,在大堂是擦大脾同間唔中 hi邊

回覆 67# Man1965 的帖子

咁入房糸米同一妓C?

回覆 68# estateman 的帖子

是的,600工號。我見電腦639更索,可惜當日返晚班。有師兄試了話我知,我想知樣有幾成真😁

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-11-8 22:31 發表 查看引用來源
睇完各師兄分享,忍唔住上去試249團購正骨,甚多驚喜。

入房盲盒派了技師100號,比平常正骨技師後生和亮麗。邊按邊口花試探,攞咗幾個bonus,女女話吾係個個有,師兄可自己嘗試。

十分驚喜,原先以為同其他場正骨一樣悶,佢話佢有 ...
師兄,你講的係京都定黃金海岸?你呢個團購係咪免小費?囉咗bouus使唔使俾升空費?幾錢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆