上一頁下一頁
發新話題

美好又奇妙既安排?♥

收藏  |  訂閱
98  13.3k

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-18 16:55 發表 查看引用來源

同埋大家換過相,都唔係大家鐘意果type😆
係外表非中意果個type?

慢慢黎 識耐d 大家再了解下先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 08:35 發表 查看引用來源

係外表非中意果個type?

我鐘意比較豐滿,但佢就瘦
佢鐘意大叔,我就baby face
但佢係唯一同我最多野講,我又好期待佢覆機

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-19 12:08 發表 查看引用來源

咁可惜!咁你哋會傾乜嘢?

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-19 12:08 發表 查看引用來源

男人係唔係見到一個女人, 如果外表唔係佢杯茶的話, 就點玩都唔會日久生情o架?
我 "玩" o既意思唔一定指上床, 係包括晒一切接觸, 比如成日見住, 經常傾計, 去到好熟好信任, 都唔會冒出想佢做你女朋友o既念頭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 09:28 發表 查看引用來源

男人係唔係見到一個女人, 如果外表唔係佢杯茶的話, 就點玩都唔會日久生情o架?
我 "玩" o既意思唔一定指上床, 係包括晒一切接觸, 比如成日見住, 經常傾計, 去到好熟好信任, 都唔會冒出想佢做你女朋友o既念頭 ...
我覺得未必!正所謂日久生情,可能都會架。不竟唔同類型有唔同吸引力,有唔同玩法!

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-17 11:44 發表 查看引用來源
吾知仲有冇人記得我,好耐之前係度分享過自己ge經歷,呢幾日諗左好耐,決定同大家分享最近發生ge野...
小女子情人節之前同1齊左1年半既男友分左手,因為佢背住我偷食比我知道左,當時真係好吾開心好sad,覺得點解要係情人 ...
食完你就唔會咁關心你啦 你懂的🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-20 09:34 發表 查看引用來源
我覺得未必!正所謂日久生情,可能都會架。不竟唔同類型有唔同吸引力,有唔同玩法!
但係有情就必須要有慾嘛 對住唔係自己個type o既女人, 都會有?

另外, 有d 好奇你o既 "唔同類型.... 有唔同玩法" 呢句statement, 麻煩講解一下

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 12:34 發表 查看引用來源
咁可惜!咁你哋會傾乜嘢?
大家都已婚 ,都係呻下日常生活瑣碎、心事之類,因為大家同另一半都好少傾計,我老婆成日嫌我好嘈多野講🫠
佢又會講下佢下星期約左咩人、玩左d咩咁囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 09:28 發表 查看引用來源

我 "玩" o既意思唔一定指上床, 係包括晒一切接觸, 比如成日見住, 經常傾計, 去到好熟好信任, 都唔會冒出想佢做你女朋友o既念頭 ...
第一眼可能無性趣,但同意師姐你講,日久生情後係應該再有性趣
之前講過小弟鐘意豐滿,但好多年前做野有個同事係高瘦平,同佢做野熟左,有少少曖昧,佢係唯一一個我對佢有性趣嘅🤭
如果當時無拍拖,可能都會追佢
但男人好現實,追完佢又可能會呻佢無身材,不過又另一個課題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆