上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 7

收藏  |  訂閱
1.1k  77.3k

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2008-11-26 06:02 PM 發表 查看引用來源

睇得四仔多呀:smile_13:
都叫你唔好飲咁多老青:smile_42:
我唔飲 老青 ..
我飲獅 ....

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-26 06:12 PM 發表 查看引用來源

我唔飲 老青 ..
我飲獅威 ....
你講完個沉船經歷未呀?

我都好想沉下船:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 亞Sun 於 2008-11-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我都好想沉下船:smile_38: :smile_38:  
唔好隨便沉,好大獲架! :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-28 12:58 發表 查看引用來源

唔好隨便沉,好大獲架! :smile_27: :smile_27:  
但系有得沉好過冇得沉喎:smile_13:
因為歡樂時光會過得特別快好返又冇得歡樂:smile_44:

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2008-11-28 04:29 PM 發表 查看引用來源

但系有得沉好過冇得沉喎:smile_13:
因為歡樂時光會過得特別快好返又冇得歡樂:smile_44:
小心又要唱家變主題曲!

係喎 .... 沉到邊呢 ...
呀 !! 續落去 ...
D  餸黎到又見唔食 , 齋飲紅酒 , 條靚女問我做乜七唔杷飯 呀..:smile_38:
我話佢知 " 我今日失戀呀 " 條女問我要 blue 要開解呀
我話唔洗啦 , 不如今晚我等你放工後一齊 去唱 k 丫

Oh !! 急屎 tim , 遲 D 返黎講

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-28 06:11 PM 發表 查看引用來源
係喎 .... 沉到邊呢 ...
呀 !! 續落去 ...
D  餸黎到又見唔食 , 齋飲紅酒 , 條靚女問我做乜七唔杷飯 呀..:smile_38:
我話佢知 " 我今日失戀呀 " 條女問我要 blue 要開解呀
我話唔洗啦 , 不如今晚我等你放工 ...
睇你仲點作落去! :smile_45:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-28 06:18 PM 發表 查看引用來源

睇你仲點作落去! :smile_45:  
依家咪係屎坑度   念緊囉   

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-28 06:28 PM 發表 查看引用來源

依家咪係屎坑度   念緊囉   
度埋d屎坑橋!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆