上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] van仔手記(再上細C屋企三)11/12/18更新

收藏  |  訂閱
1.3k  507.9k

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-4-2 06:56 AM 發表 查看引用來源
樓主..我冇o係度撩人呀...:smile_o06::smile_o06::smile_o06::smile_o06:
唔關我同你事,有人借我地方向人開火 我地企埋一邊。

ven仔....乜事出個鋪攪能到咁複雜架:smile_o16:

引用:
原帖由 big4jj 於 2016-4-3 04:17 PM 發表 查看引用來源
ven仔....乜事出個鋪攪能到咁複雜架:smile_o16:
唔關我事,有人過我一戙,乘機借我個鋪去公開私怨掛。

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-4-3 04:42 PM 發表 查看引用來源

咁開心????
咁最好搵o個個攪事者出黎比人對下屎眼...
我拎我d相機黎影相:smile_o12:

版主之其中一個欄坦,食唔到人就封殺人

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2016-4-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

四眼哥,你又唔去睇下你自己個撚樣?錢又賺唔多,又想淘古井,自悲心理!我姐妹點會睇中你呀?Van 仔,sorry !响你呢度替姊妹鬧果個粉腸。

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2016-4-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

Support!

引用:

咁得意....呢到唔係交友板喎

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-4-3 04:42 PM 發表 查看引用來源

van仔...之前我見你吊7果條友,叫佢放過细C,唔关果條友事呀

引用:
原帖由 big4jj 於 2016-4-4 04:36 PM 發表 查看引用來源
van仔...之前我見你吊7果條友,叫佢放過细C,唔关果條友事呀
應該係兩件唔同既事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆