上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.5k

回覆 70# 的帖子

C 兄, 大陸伸請上罔点伸請.........謝謝

引用:
原帖由 bigking2 於 2009-8-7 03:00 PM 發表 查看引用來源
唔好意思...我都唔知道...你試吓去發問區問吓...希望其他師兄可以幫到你...:smile_o03:

引用:
原帖由 Leaver-pull 於 2009-8-7 09:22 AM 發表 查看引用來源

such cruel words ... :') :') :') :') :') :')
師兄,我費事你嘥時間者,
對港女縱然莫奢望長時間能感動一個不喜歡你的人,
係絕對吾會的,有都係對方已經無其他選擇,甘無意思的。
於大陸女孩既獨立性格成功機會就更加微乎其微。
神州溝女第一戒:
如對方不感興趣,而師兄亦覺得自己並非溝吾到女賤男之流,
切莫戀戰,轉換目標,人係賤的,無左既野反而會珍惜,
時間金錢皆是子彈,死吾斷氣最後只有辛苦自己...

引用:
原帖由 bigking2 於 2009-8-7 03:00 PM 發表 查看引用來源
打去中國電信,有人上門裝修,
深圳好似係打10000,或者打114問啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-7 12:48 PM 發表 查看引用來源

唉...我可能患上性沉LEG...:smile_o16:
沉溺完好抽番出黎啦

今日忽然想講一句 呵呵

無得沉 屎忽行 :smile_29:

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-8-7 11:50 PM 發表 查看引用來源
今日忽然想講一句 呵呵

無得沉 屎忽行 :smile_29:
有得沉 無得訓

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-7 11:29 PM 發表 查看引用來源

打去中國電信,有人上門裝修,
深圳好似係打10000,或者打114問啦
Thank

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-7 11:29 PM 發表

師兄,我費事你嘥時間者,
對港女縱然莫奢望長時間能感動一個不喜歡你的人,
係絕對吾會的,有都係對方已經無其他選擇,甘無意思的。
於大陸女孩既獨立性格成功機會就更加微乎其微。
神州溝女第一戒: ...
...有翼天使....係西安女呀....

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

沉溺完好抽番出黎啦
睇黎有排leg...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆